Magazin 4N1K 3. yeni bölüm 2. fragmanı izle! Yanlış anlaşılmalar!

4N1K 3. yeni bölüm 2. fragmanı izle! Yanlış anlaşılmalar!

Paylaş
4N1K 3. yeni bölüm 2. fragmanı izle! Yanlış anlaşılmalar!

4N1K 3. bölümü ile bu akşama ekrana gelecek. 4N1K yeni bölümde Barış'ı kurtarmak için herkes seferber oluyor. Yaprak, gerçeği bir tek Ali'ye söylerken işin rengi değişiyor. Ali, Yaprak'a olan aşkını itiraf edecekken bu durum her şeyi mahvediyor. Ali mecburen farklı bir yol izliyor.

Fox TV'nin ilk iki bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 4N1K'nın 3. bölümü bu akşam yayınlanacak. 4N1K yeni bölümde diziye yanlış anlaşılmalar damga vururken Ali ve Yaprak'ın kaderi Barış yüzünden değişiyor. Yaprak'ın Ali'ye "Barış tüm gün benimleydi" demesi seyri bir hayli değiştiriyor. Yaprak'tan umudunu kesen Ali, kendi yolunu çiziyor. Bu da Yaprak'ın pek hoşuna gitmiyor.

Haberin Devamı

Akşam Barış’la aynı odada uyuduklarını itiraf edemeyen Yaprak, onun serbest kalmasını sağlayamaz. Üstelik anne ve babası Barış’ın erkek arkadaşı olduğunu karakolda herkese ilan etmiştir. Ali başta olma üzere tüm ekip bu duruma çok bozulur. Yaprak, hem onları Barış’ın erkek arkadaşı olmadığına, hem de suçsuz olduğu için onu kurtarmaları gerektiğine ikna etmek zorundadır.

Müdür, Melike Hanım’a evlenme teklifi etmeye karar vermiştir. Ece ise tüm duyduklarını yanlış anlar ve babasının annesi ile tekrar evleneceklerini zannedip, o da plana dahil olur. Ancak olaylar babasının peşine takılan Ece ve müdür için beklenmedik bir şekilde gelişir. Barış’ı ceza almaktan kurtarmak için Yaprak çeteyi harekete geçirir. Tek tek şikayetçilere giderek şikayetlerini geri almaları için onları ikna etmeye çalışırlar. Ali ile Yaprak arasında her ikisini de şaşırtan bir yakınlaşma yaşanırken, esas sürprizin büyüğü Barış’tan gelir. Ali ise sonunda kız arkadaşı ile tanışması için Yaprak’ı buluşmaya çağırır.

Haberin Devamı