Magazin 4N1K İlk Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ali'yi perişan eden söz...

4N1K İlk Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ali'yi perişan eden söz...

Paylaş
4N1K İlk Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ali'yi perişan eden söz...

4N1K İlk Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 4N1K yeni bölümde Barış, Yaprak'a Ali konusunda sitem ediyor. Yaprak'ın gerçekleri anlatmaması sebebiyle herkesin zarar gördüğünden bahsediyor. Bu sözlerin etkisinde kalan Yaprak, Ali'ye Barış'a aşık olduğunu söylüyor ve genç adam resmen yıkılıyor.

Fox TV'nin cuma günleri ekrana gelen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 4N1K İlk Aşk yeni bölümde Barış artık ağlayarak Yaprak'ın Ali'ye gerçekleri söylemesini istiyor. Ali'nin kendisine düşman olduğundan bahseden Barış, Yaprak'ın bir kişiyi üzmemek için yaptığı hareketler sonucunda herkesin zarar gördüğünü aktarıyor. Bu baskıya daha fazla dayanamayan Yaprak, Ali'ye Barış'a aşık olduğunu söylüyor. İşte tam bu anda Ali büsbütün yıkılıyor. Üstüne bir de Barış'ın bir kaza sonucu Yaprak'a siper olması işin boyutunu tamamen değiştiriyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Yaprak ve Barış zor durumda kalıyor. Ela Hoca’nın anlattıklarından etkilenen Ali ona yardım etmeye karar veriyor. Oğlunu bulmak için Ali çeteyi seferber ediyor. Yaprak ile Barış’ı sürekli yan yana bulan çete duruma el koyuyor. Kendine mesafe koyan çete ile Yaprak’ın arası ilk kez bozuluyor. Tekin ve Jülide, Ela’ya Barış ve Yaprak’la konuşup her şeyi inkar etmesi için baskı yapıyor. Sinan ile arası açılan Ece yaptığı seçimden dolayı çok pişman oluyor. Sinan’la konuşmaya çalışan Ece beklemediği bir tepki alıyor. Okula yeni gelen öğrenci ilginç tavırları ve hakkında çıkan dedikodular nedeniyle büyük gizem yaratıyor. Müdür ile arasını iyi tutmaya çalışan Yaprak, yeni öğrenciye rehberlik yapmaya gönüllü oluyor. Ancak Tuna hiç de göründüğü gibi bir çocuk değildir.

Haberin Devamı