Magazin 4N1K İlk Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali, üvey ve öz annesini öğrendi!

4N1K İlk Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali, üvey ve öz annesini öğrendi!

Paylaş
4N1K İlk Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali, üvey ve öz annesini öğrendi!

4N1K İlk Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı. 4N1K yeni bölümde Barış aşkı için her şeyi göze alırken Ali bombayı patlatıyor ve Yaprak'a aşkını itiraf ediyor. İki arada bir derede kalan Yaprak'ın ne diyeceği merakla beklenirken asıl bomba fragmanın son sahnesinde yaşanıyor.

Fox TV'de cuma günleri kemik bir izleyici kitlesine ulaşan 4N1K İlk Aşk dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. 4N1K İlk Aşk yeni bölümde Barış'tan Yaprak'a jest üstüne jest geliyor. Ali ısrarla Yaprak'ın sakladığı sırrı ortaya çıkarmaya çalışıyor. Fakat Yaprak'tan henüz net bir açıklama yok. Jülide ise bombayı patlatıp Ali'nin de sır sakladığını Yaprak'a söylüyor. Öte yandan Sinan ile Müdür arasında sıcak bir hava esiyor. Ali aylar sonra Yaprak'a gözü yaşlı bir şekilde "Seni Seviyorum" derken asıl bomba Ali'nin gerçek annesini öğrenmesiyle patlıyor.

Haberin Devamı

İŞTE YENİ BÖLÜMDEN DAHA DETAYLI BİLGİLER

Saklanan gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Ali, Barış’ı zorlayarak saklanan sırrı öğrenmeye çalışır. İki genç arasındaki inatlaşma tehlike dolu bir oyuna dönüşür. Yaprak ne kadar inkar etse de Ali’nin arkadaşlığın ötesindeki duygularını fark ediyor. Tekin ile Ela’nın giderek yakınlaştığını fark eden Jülide, son kozunu oynayıp okula müfettişleri gönderir. Müdür, Sinan ve Ece’nin aşkına tam onay vermese de olumlu bir adım atar. Yaprak, Ali ile hem karşılaşmamak hem de yüzleşmemek için okula gitmez. Ancak Barış’tan kaçmak o kadar kolay değildir. Ali sonunda gerçekleri öğrenir. Şimdi sıra Yaprak’a gelmiştir. Gökhan, Merve’nin son dakika hamlesi ile karakoldan kurtulur. Fakat Ece’nin başına beklenmedik bir olay gelir. Ali, tüm duygularını Yaprak’a açıklar. Peki Yaprak’ın tepkisi ne olacak? Sadece Ali’nin değil Barış’ın da aşkını öğrenen Yaprak hangisini seçecek?

Haberin Devamı