Magazin 4N1K İlk Aşk 6. son bölüm izle! Ali gözlerini açtı

4N1K İlk Aşk 6. son bölüm izle! Ali gözlerini açtı

Paylaş
4N1K İlk Aşk 6. son bölüm izle! Ali gözlerini açtı

4N1K İlk Aşk 6. bölüm dün akşam ekrana geldi. 4N1K İlk Aşk son bölümde herkes Ali için seferber oldu. Tüm badireleri atlatan Ali sonunda gözleri açtı. Fakat karşılaştığı manzara genç adamın moralini bozdu.

Fox TV'nin yaz sezonuna iyi bir başlangıç yapan dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 6. bölümü dün akşam ekranlara geldi. 4N1K İlk Aşk son bölümde bıçaklanan Ali, Barış'ın yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Tam umutlar tükenirken Ali'nin yakın dostları ve ailesi tam anlamıyla kenetlenerek seferber oldu. Olayın perde arkasında sürekli Barış olduğu düşünüldü fakat "Sırık"'ın masum olduğu geç de olsa anlaşıldı.

Haberin Devamı

BÖLÜM ÖZETİ

Ali çok kan kaybetmiştir. Barış’la Yaprak onu zar zor hastaneye yetiştirmeyi başarılar. Ali’nin uğradığı saldırı ve yaralanma haberi okulda bomba etkisi yaratır. Tüm çete ve onu sevenler soluğu hastanede alır. Ela, Tekin ve Jülide de gelirler. Jülide, Ali’ye olanlar için Ela’yı suçlar. Çok kan kaybeden Ali için özellikle ilk 24 saat çok kritiktir. Onu uyandırmak için herkes kendince seferber olur. En zor görevde Yaprak ve Barış’tadır. Ali’yi küçükken uyandırmak için ailesinin dinlettirdiği şarkıyı bulmaya çalışırlar. Artık hiç bir yerde ne CD’si ne de kaseti olmayan şarkıyı Ali’ye dinletebilmek için eski şarkıcının peşine düşerler. Ali’yi bıçaklayanlarla telefonda görüşen Barış ise davranışları ile şüpheli davranışları ile dikkat çeker.

Haberin Devamı

4N1K İLK AŞK SON BÖLÜM İZLE