Ekonomi 5- 6 yıl sıfır faizli konut kampanyaları

5- 6 yıl sıfır faizli konut kampanyaları

Paylaş
5- 6 yıl sıfır faizli konut kampanyaları

Bankaların müşterilerine sunduğu konut edindirme faiz oranları sürekli değişirken inşaat firmaları bankalarla yaptıkları özel anlaşmalar çerçevesinde müşterilerine sıfır faiz oranlarıyla konut satın aldırıyor.

Faizin en minimum düzeyde olması söz konusu projelere ilgiyi de artırıyor.
İşte son dönemde öne çıkan sıfır faiz oranıyla ev sahibi olmanın en uzun vadeli seçenekleri:

Haberin Devamı

1 – NİSH ADALAR
Nish Adalar projesinde yer alan son daireler hemen teslim avantajının yanı sıra 60 ay sıfır faiz uygulamasıyla satışa sunuldu. 2.300 dairenin yer aldığı projedeki dairelerin başlangıç fiyatı ise 243.267 lira. Süreyyapaşa Ormanı’nın yanı başında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarasının yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor.
WEB: www.nishadalar.com.tr

2 – KORUFLORYA
KoruFlorya,’da daireler 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 aya kadar taksit avantajından yararlanabiliyor.
WEB:http://www.koruflorya.com/

3 – GÜNEŞLİPARK GARDENYA
Gül Proje – Mutlu İnşaat imzasıyla Güneşli’de inşa edilen 8 bloklu projede 300 daire ile 8 ticari ünite yer alıyor. Projede 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler olduğunu hatırlatalım.
WEB:http://www.gunesliparkgardenya.com/

Haberin Devamı

4 – EKŞİNAR KONAKLARI
Florya’da 5 bloklu inşa edilen 230 konutluk projede hayat başladı. 73 ofis ve 5 mağazanın da yer aldığı Ekşinar Konakları Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayat buldu. 1+1'den 7+2'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede en düşük fiyatı 580 bin lira olarak belirlendi. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 50'si peşin, geri kalan yüzde 50'lik kısım için 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.
WEB:http://www.floryaeksinarkonaklari.com/

5 – 5YÜZ60 KURTKÖY
22 yılda 60 binin üzerinde aileyi faizsiz satış yöntemiyle ev sahibi yapan Eminevim, 560 daireden oluşan 5YÜZ60 Kurtköy projesinde 72 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor. Daire tipleri 1+0,1+1, 2+1, teraslı 3+1 olarak tasarlanan projede en küçük daire 44, en büyüğü 170 m2+120 m2 teras olarak projelendirildi.
WEB: www.eminevim.com

Mehmet CANITATLI – emlakguncel.com.tr

Emlak Güncel.