Beden Sağlığı 5 çocuk annesi kadın göğüslerin iğrenç diyenlere böyle cevap verdi

5 çocuk annesi kadın göğüslerin iğrenç diyenlere böyle cevap verdi

Paylaş
5 çocuk annesi kadın göğüslerin iğrenç diyenlere böyle cevap verdi

5 çocuk dünyaya getiren Brenda Stearns, sosyal medyada çatlak izleri ve göğüsleriyle alay edip iğrenç bulanlara ilginç bir şekilde cevap verdi.

En büyüğü 7 yaşında olan beş çocuk annesi Brenda Stearns, vücut çatlaklarıyla ve sarkan göğüsleriyle gurur duyan bir anne.

Haberin Devamı

Her hamilelik sonrası yaşadığı vücut değişimlerini instagram hesabında paylaşan Brenda, çocuk sahibi olmasıyla beraber yaşadığı iniş çıkışları kendisi gibi anne olan kadınlarla paylaşıyor.


''Vücudum içinde 5 yaşam taşıdı''

Ancak Brenda, sıksık sosyal medya kullanıcılarının zorbalığıyla karşı karşıya kaldığını söylüyor. Genç kadın, karşılaştığı 'zorbalık' hakkında şöyle konuşuyor:'' Her hamileliğim ayrı bir serüven ayrı bir iz ayrı bir çatlaktı. Göğüslerimin şekli değişiyor, sarkıyordu. Ancak kadın yapısının ne kadar mükemmel olduğunu düşündüm her zaman. Ve bu deneyimlerimi annelerle paylaşıyorum. Ancak bunu perdenin arkasından yazan bazı kişilere anlatamıyorsunuz. Bizi kusurlu olarak görmek istiyorlar ve iğrenç buluyorlar. Kimin umurunda? Ne kadar mükemmel olduğumuzu hatırlatmak için buradayım.''

Haberin Devamı

'Vücudum içimde beş yaşam taşıdı, gururluyum' diyen ABD'li kadını Instagram'da 43 bin kişi takip ediyor.