Türkiye (Son Dakika) 5 gün sonra yarı çıplak baygın halde bulundu

5 gün sonra yarı çıplak baygın halde bulundu

Paylaş
5 gün sonra yarı çıplak baygın halde bulundu

Adana'da 5 gündür kayıp olan 58 yaşındaki kadın, kamış kesen işçiler tarafından ölmek üzereyken bulundu. Yarı çıplak haldeki kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı

Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi’nde çocuklarıyla birlikte yaşayan Elif Togaç (58) bir süre önce beyin kanaması geçirerek kısmi felç oldu. Bunun yanı sıra kadında unutkanlıkta başladı. Togaç çocukları işteyken gelinleri de evin inşaatına yardım ettiği sırada 19 Mart 2015 günü evden çıkıp bir daha dönmedi. Üvey oğlu Mehmet Togaç (47) annesinin kaybolduğunu öğrenince polise haber verdi. Aile ve polis her yerde kadını aramaya başladı.

Haberin Devamı

YARI ÇIPLAK HALDE BULUNDU

Bu arada, bugün sabah saatlerinde Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçesi’nde işçiler kamışları kesmeye gitti. işçiler bir kadının inleme sesini duydu. İşçiler sese doğru gittiklerinde bir kadının yerde yarı çıplak halde yattığını gördü. Bunun üzerine hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis, kadının 4 gündür kayıp olan Elif Togaç olacağını tahmin ederek cep telefonuyla kadının fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden Mehmet Togaç’a gönderdi. Telefonla da arayarak annesinin olup olmadığını sordu. Bunun üzerine Togaç polise telefonda annesi olduğunu söyledi.

Daha sonra ise olay yerine sağlık ekipleri geldi. Kadın yerde inlemeye devam etti. Sağlık ekipleri kadını sedyeye koyarak ambulansa ulaştırmaya çalıştı. Bu sırada kadının üvey oğlu Togaç olay yerine geldi. Annesine sarılıp gözyaşlarına boğulan Togaç onu bulunlara sarılıp ellerini öperek teşekkür etti. Kadın daha sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

İHA