Kültür - Sanat “5. Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması için geri sayım başladı
Paylaş
“5. Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması için geri sayım başladı

Son başvuru tarihi 14 Eylül 2018 olan “5. Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film yarışması için son başvurular bekleniyor.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) toplumu yatırıma yönlendirmek amacıyla düzenlediği ve geleneksel hale gelen “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” kısa film yarışması için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

Tasarrufun ve yatırımın önemini en iyi anlatan yarışmacının 12 bin 500 TL değerinde yatırım fonunun sahibi olacağı yarışmada, ikinci olan yarışmacı 10 bin TL ve üçüncü olan yarışmacı 7 bin 500 TL değerinde yatırım fonu kazanacak. Yarışma sonunda ilk 10’a giren yarışmacılar, TSPB tarafından düzenlenen bir günlük eğitimlerden birine ücretsiz katılma imkânının yanı sıra 1 yıl süreli İKSV Kırmızı Lale Kart Üyeliği’nin de sahibi olacak.

Bireylerin bilinçli finansal kararlar sayesinde geleceklerini nasıl güvence altına alabileceklerinin işlendiği yarışmanın bu yılki konsepti “Bulmacalı Senaryo”. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, aşağıda yer alan 20 kelimeden en az 10 tanesini kullanarak çektikleri 3 dakikayı aşmayan filmlerini 14 Eylül 2018 tarihine kadar www.kameraelindegelecegincebinde.comsitesi üzerinden doldurdukları formla birlikte elden, iadeli taahhütlü posta yoluyla veya kurye/kargo aracılığıyla teslim etmesi gerekiyor. 18 yaşını dolduran herkesin katılımına açık olan yarışmaya başvurmak için herhangi bir ücret ödenmiyor.

Haberin Devamı