Adana '5 Ocak Badminton Kurtuluş Turnuvası' tamamlandı

'5 Ocak Badminton Kurtuluş Turnuvası' tamamlandı

Paylaş
'5 Ocak Badminton Kurtuluş Turnuvası' tamamlandı

'5 Ocak Badminton Kurtuluş Turnuvası' tamamlandı

ADANA,(DHA)- ADANA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Badminton Federasyonu ile Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan '5 Ocak Badminton Kurtuluş Turnuvası' Yüreğir Belediyesi’nin de katkılarıyla tamamlandı.
Adana’nın kurtuluşunun 98. yılı nedeniyle Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya toplam 241 sporcu katıldı. Adana Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, "Turnuva gününe yakışır bir şekilde coşkulu bir şekilde geçti. Yaptığımız organizasyonda bir önceki turnuvalarımızda olduğu gibi 241 sporcumuzu rekor bir katılım ile bir araya getirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu duygularla bütün Adanalıların 5 Ocak Kurtuluş Bayramı'nı kutlarken başta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ile katkılarından dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür ediyorum. Başarılı olan sporcularımızı da ayrıca tebrik ediyorum" dedi.
Müsabakaların sonucunda ilk 4 kategoride dereceye giren sporculara raket hediye edildi. Ödüller İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, antrenörler ve badminton il hakemleri tarafından takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı