Türkiye (Son Dakika) 50 yıllık karısını öldürdü!

50 yıllık karısını öldürdü!

Paylaş
50 yıllık karısını öldürdü!

Sultanbeyli'de 70 yaşındaki Alzheimer hastası Süleyman Atay, 73 yaşındaki karısını başından silahla vurarak öldürdü

Olay Ahmet Yesevi Mahallesi Kaptanı Derya caddesi üzerinde iki katlı evde meydana geldi.

Haberin Devamı

TARTIŞTILAR

Çocuklarıyla birlikte aynı evi paylaşan Süleyman Atay (70) ile 50 yıllık eşi Hediye Atay (73), onların evde olmadığı bu sabah bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

TABANCAYLA BAŞINDAN VURDU

Sinirlerine hakim olamayan yaşlı adam daha sonra tabancasını çıkartarak eşini başından vurdu. Yaşlı adam olaydan sonra kaçarken silah sesini duyan komşuları polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri evde yaşlı kadını başından vurulmuş halde görünce sağlık ekipleri çağırdılar.

KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Komşuları yaşlı çiftin sürekli olarak birbiriyle tartıştığını belirterek "Sabah da evde tartışmışlar yaşlı adam eşini vurmuş. Yaşlı adam zaten güçlükle yürüyordu. Zaman zaman bilinç kaybı yaşıyordu" diye konuştular.

Haberin Devamı

Yaşlı adamın Alzheimer hastası olduğu da iddia edildi.

KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

Polis ekipleri olaydan sonra kaçan Süleyman Atay’ı evinin yakınında yakalayarak gözaltına aldılar. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen yaşla adam polislerin yardımıyla güçlükle yürüdü. Evde 50 yıllık eşi tarafından öldürülen yaşlı kadının cesedi olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Süleyman Atay'ın kullandığı silahın da ruhsatsız olduğu öğrenildi.

Cengiz ÇOBAN, İstanbul-DHA