Magazin 500 milyon dolarlık mal varlığına tedbir

500 milyon dolarlık mal varlığına tedbir

Paylaş
500 milyon dolarlık mal varlığına tedbir

Aslan Kemal Gülman, annesine destek verdi. Babasını eleştirdi: Seni kaybeden zihniyet, hayatının hatasını işlemiş demektir. Kim giderse gitsin, biz birbirimize sahibiz

49 yaşındaki Feryal Gülman 81 yaşındaki 22 yıllık eşi Kemal Gülman’a, “22 yaşındaki Tuluğ Bolverdi’yle beni 6 aydır aldatıyor. Aşk mesajlarını yakaladım. Mal paylaşımı, 200 milyon TL tazminat, 17 yaşındaki oğlum Aslan ve kendim için aylık 225 bin TL nafaka istiyorum” deyip boşanma davası açmıştı. Kemal Gülman 500 milyon dolarla Türkiye’nin en zengin 50. ismi.

PARALARINI ÇEKEMEYECEK

Sosyetede “Feryal, eşinin servetinden daha fazla pay almak için senaryo yazdı. Kemal’in ilk 2 evliliğinden olan 4 çocuğu bu oyuna uyandı, babalarını uyardı” diye konuşuluyor. yurt dışında olan Feryal Gülman bunun üzerine dün bir hamle daha yaptı. Kemal Gülman’ın tüm taşınmaz mallarına, şirketlerindeki bütün hisselerine ve bankalardaki paralarına tedbir koydurdu. Kemal Gülman durumu öğrenince ikinci kez şok oldu.

SENİ KAYBEDEN HAYATININ HATASINI YAPMIŞTIR

Feryal Gülman (49), 17 yaşındaki oğlu Aslan Kemal’in babası, 1991’de evlendiği Kemal Gülman’ın (81) kendisini aldattığını iddia edip boşanma davası açmıştı. Tarihe geçecek miktarda tazminat istemişti. Feryal Gülman, “Aslan bu durumu olgunlukla karşıladı. İkimizi de sevdiğini, benim yanlış bir şey yapmayacağımı bildiğini söyledi” demişti. Şu an Amerika New York’ta olan Aslan Kemal duygularını dün Twitter’da döktü.

'BÖYLE DAHA GÜÇLÜYÜZ'

İşte Aslan Kemal’in, annesi Feryal Gülman’a destek veren, babasına sitem eden o tweet’i: “Hatalar yapılır, giden gider. Seni kaybeden zihniyet, hayatının hatasını işlemiş demektir. Anneciğim bu dünyada kan bağı dahil hiçbir bağ, anne ve çocuğunun arasındaki kadar güçlü değildir. Kim ne hata yaparsa yapsın, kim giderse gitsin, biz birbirimize sahibiz. Böyle daha güçlüyüz, böyle daha birliğiz. Canım anneciğim hep yanındayım. Seni çok seviyorum, bunu asla unutma.”

POSTA/Halil KALMUK

3

Haberin Devamı