Gündem 51 işçi kadrosuna 2 bin 68 başvuru

51 işçi kadrosuna 2 bin 68 başvuru

Paylaş
51 işçi kadrosuna 2 bin 68 başvuru

DENİZLİ'de Et ve Balık Kurumu Müdürlüğü'nün Et Kombinası'nın daimi işçi statüsünde hamal, şoför ve kasap olmak üzere 51 kişiyi işe alacağını duyurması izdihama neden oldu. 51 kişinin alınacağı kura çekilişine 2 bin 68 kişi başvurdu

Denizli Et Kombinası Müdürü Mustafa Kıraç, yeni kurulan Denizli Et Kombinası Müdürlüğü’nün yakın bir süreçte hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Kombinanın, Ege Bölgesi’nin et depolama merkezi haline geleceğini belirten Kıraç, "Denizli’nin hayvancılık ve tarım alanında daha da gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmanın mücadelesini veriyoruz. Kombinanın hizmete açılması kapsamında işçilerimizi belirlemeye başladık. Bu kapsamda Denizlili olma şartıyla kasap, şoför ve depo bölümlerine alınacak işçiler için İŞKUR’a başvuruda bulunan 2 bin 68 kişi arasında kura çekimi yaptık. Denizli Ticaret Borsası’nda noter huzurda çekilen kurada asıl ve yedek adayları belirledik" dedi.

Denizli Et Kombinası Müdürlüğü’ne 20 kasap, 10 şoför ve 21 depo hamalı olmak üzere 51 işçi için dün kura çekimi yapıldı. 2 bin 68 kişinin kuralara katılmaya hak kazandığı işçi alımı noter huzurunda gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Borsası salonunda gerçekleştirilen kura çekimi yoğun katılım olması nedeniyle izdiham yaşandı.

Yapılan kurada ise alınacak kadroların 3 katı isim belirlenecek ve bu adaylar mülakat sonrası işçi kadrolarına yerleştirilecek.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)