Erdemli 57 yıllık unutulmuş yol, yeniden hizmette

57 yıllık unutulmuş yol, yeniden hizmette

Paylaş
57 yıllık unutulmuş yol, yeniden hizmette

57 yıllık unutulmuş yol, yeniden hizmette

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Erdemli ilçesinde 1962 yılında açılan ancak bakımsızlık nedeni ile ulaşımı zorlaştıran yolun bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları yapılarak, yeniden hizmete açıldı.
Erdemli Belediyesi, Sinap Mahallesi'nde 57 yıl önce açılan yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı. Belediye, beton kaplama yol modeli, sıcak asfalt ve serpme asfalt yapım faaliyetlerine hızla devam ederek, 1962 yılında açılmış ancak geçiş imkânı tanımayan yolun onarılmasını sağladı.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, göreve geldikleri ilk yıllarda ilçenin birçok konuda ciddi eksikleri olduğunun altını çizerek, özellikle Atık Su Arıtma Tesisi gibi projeler ile birçok sorunu çözdüklerine dikkat çekti. Erdemli'nin yararına yapılacak faaliyetlerde tüm kurumlarla ortak çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Tollu, asli vazifelerinden saydıkları yol yapım hizmetlerinin de teknolojiye uygun şekilde artarak devam edeceğini belirterek, "2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasası ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük, Erdemlimiz için hizmetlerimiz artarak devam edecek. Belediyecilik ekip işidir, bu yüzden ilçemizin her noktasında nasırlı ellerinin izi bulunan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı