Türkiye (Son Dakika) 5'inci kattan düşen Yakup'u çamaşır ipi kurtardı

5'inci kattan düşen Yakup'u çamaşır ipi kurtardı

Paylaş
5'inci kattan düşen Yakup'u çamaşır ipi kurtardı

Ordu'da 5. kattaki bir evin balkonundan düşen 1,5 yaşındaki Yakup Efe Doğan'ı ikinci katın balkonundaki çamaşır ipi kurtardı

Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi’nde annesi Zeynep Doğan ile misafirliğe giden Yakup Efe Doğan evin balkonunda oynamaya başladı. Bir süre sonra balkon demirlerine tırmanan küçük çocuk dengesini kaybederek, düştü.

Haberin Devamı

Binanın ikinci katındaki çamaşır ipine takılan çocuk, birinci katın balkonuna savruldu. Durumu fark eden ev sahibi Bayram Er, çocuğu Ordu Üniversitesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürdü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından çocuk, Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yakup Efe Doğan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'MELEKLER ÇOCUĞU KORUMUŞ'

Çocuğun balkonuna düştüğü dairenin sahibi Bayram Er, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir gürültü duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Balkona çıktım. Yerde yatan çocuğun ağladığını fark ettim. Hemen çocuğu alarak en yakın hastaneye götürdüm. Çocuk düşerken, üst komşumuzun balkonunda yer alan çamaşır ipine takılıyor. Burada hızı yavaşlıyor ve bizim balkonumuza düşüyor. Bu bir mucize. Melekler çocuğu korumuş. Çocuğun durumunu iyi gördüm."

AA