Dünya 60 bin sterlinin sahibi aranıyor

60 bin sterlinin sahibi aranıyor

Paylaş
60 bin sterlinin sahibi aranıyor

İngiltere'de, köpeğini gezdirmeye çıkaran bir adam, atık su kanalının üzerinde yüzen, bir kısmı yanmış ve hasar görmüş, bir kısmı ise sağlam ve kullanılabilir durumda olan binlerce sterlinle karşılaştı

Polis şimdi, durumun kendilerine ihbar edilmesinden sonra paranın sahibini arıyor…

Polisi harekete geçiren olay, İngiltere’nin Lincolnshire kontluğunun Spalding kasabasının South Drove yerleşim yerinde, 25 Ekim günü köpeğini gezdirmeye çıkaran bir adamın, bu bölgede bulunan atık su kanalının yüzeyine yayılmış binlerce sterlini fark etmesiyle gerçekleşti. Polis, durumun kendilerine ihbar edilmesinden sonra olay yerine gitti ve bir kısmı yanmış ve hasar görmüş, bir kısmı ise sağlam ve kullanılabilir durumda olan binlerce poundu atık sudan topladı.

Paranın büyük bir kısmının hasar gördüğünü belirten polis yetkilileri, yaklaşık 60 bin sterlinin (yaklaşık 195 bin lira) ise sağlam ve kullanılabilir durumda olduğunu belirtti. Mahkeme kararıyla paraya geçici olarak el koyan polis, paranın sahibine ulaşmak için olayla ilgili soruşturma başlattı.

Konu ile ilgili olarak, halktan bilgi talebinde bulunan polis, paranın sahibi olduğunu iddia edecek kişinin, bu sahiplikle ilgili delil ışığında parayı tekrar alabileceğini belirtti.

LONDRA/DHA

Haberin Devamı