Eğitim - Kariyer 650 kilo atık pil topladılar

650 kilo atık pil topladılar

Paylaş
650 kilo atık pil topladılar

Çankırı Belediyesi önderliğinde Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) iş birliği ile düzenlenen okullar arası geleneksel atık pil toplama yarışması sonuçlandı. 1 Ekim 2017-30 Nisan 2018 tarihleri arasında yürütülen kampanya kapsamında Çankırı merkezdeki tüm okullar 650 kilo atık pil topladı. Dereceye giren okullar, ödüllerini başkanlık makamında Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un elinden aldı

Atık pil toplama yarışması her geçen yıl daha büyük rağbet görüyor. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da düzenlenen yarışmada önceki yıllara göre daha fazla atık pil toplandı.

Haberin Devamı

Yarışma kapsamında en çok atık pil toplayan okullar da belirlendi. Güneş İlkokulu birinci, Hazım Dağlı Ortaokulu ikinci ve İstiklal Anaokulu ise üçüncü oldu. Dereceye giren okullara hediyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Boz tarafından takdim edildi.

Başkan Hüseyin Boz, "Okullarımız bu yıl 650 kg atık pil topladı. Kampanyaya katılarak geleceğe yatırım yapan duyarlı vatandaşlarımıza ve özellikle yavrularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.