Ekonomi 68 bin liraya rezidans

68 bin liraya rezidans

Paylaş
68 bin liraya rezidans

Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Kartal Uğur Mumcu'da inşa edecekleri Upcity Residence'ın fiyatlarının 68-225 bin lira arasında değiştiğini söyledi

Sivil kentsel dönüşüm

Teknik Yapı’nın, İstanbul Kartal Uğur Mumcu bölgesinde ilk rezidans yaşamını sunan projesi Upcity Residence, 68 bin liradan başlayan fiyatlarla 30 Nisan’dan itibaren satışa çıkacak.

Kartal’da yaptıkları projelerin bölgeye yeni bir soluk getirdiklerini belirten Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, bölgede kentsel dönüşüm projesinin henüz hayata geçirilemediğini belirterek “Biz buradaki beşinci projemizle sivil kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz” dedi.

Proje büyüklüğü 45 milyon lira

Upcity Residence’ın Uğur Mumcu’daki ikinci projeleri olduğunu belirten Durbakayım, “Up serilerinin sonuncusu olan Upcity’nin devamı da diyebiliriz.

Upcity Flats ve Upcity Center’dan oluşan Upcity büyük talep gördü ve buradaki gayrimenkul fiyatlarını yüzde 25 yukarı çekti. Bu projenin de yoğun ilgi görmesini bekliyoruz” dedi.

Projenin 11 bin 400 metrekare alan üzerine kurulacağını belirten Durbakayım, büyüklüğünün ise 45 milyon lira olduğunu söyledi.

Yüzde 20 peşinat 24 ay sıfır faiz

Nazmi Durbakayım, Upcity Residence’ın 287 adet dairenin yer aldığı 11 ve 12 katlı iki adet konut bloğu, 6 adet de ticari ünite bulunan ticari bloktan oluştuğunu söyledi.

Durbakayım “Fiyatlarımız 68 bin ile 225 bin 100 lira arasında değişecek. Yüzde 20 peşinatla 24 ay sıfır faiz, yüzde 35 peşinatla 36 ay sıfır faiz ve yüzde 50 peşinatla da 48 ay sıfır faiz ödemelerimiz bu projelerde de Kartal’daki diğer projelerimiz gibi geçerli” diye konuştu.

Aydos Ormanı’nın eteğinde

Nazmi Durbakayım, projenin, Kartal ve civarındaki beyaz ve mavi yakalı üst düzey yöneticilere dairelerini ev-ofis olarak kullanmak isteyenlere ve genç çiftlere hitap edeceğini söyledi.

Aydos Ormanı’nın eteğinde yer alacak projenin yeşil alan olarak ayrılacak kısımlarda 159 metrekarelik açık havuz ile basket, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ile birlikte 5-6 lisanı ana dili gibi konuşan sekreterya servisi, toplantı odası yer alacak.

2

Haberin Devamı