Gündem Torba bulundu: Annem ve amcam ilişki yaşamışlar...

Torba bulundu: Annem ve amcam ilişki yaşamışlar...

Paylaş
Torba bulundu: Annem ve amcam ilişki yaşamışlar...

Müge Anlı'nın programında 7 yıl önce işlenen Seher Okusal cinayeti canlı yayında çözüldü... Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası'na bağlı ekipler kazı çalışmalarına başlamıştı. Seher Okusal'ın cesedinin bulunduğu siyah poşet, görgü tanığının gösterdiği yerde bulundu.

Kocaeli Gebze’de 2012 yılında kaybolan Seher Okusal, 7 yıldır her yerde aranıyordu. Müge Anlı’nın ele aldığı kayıp dosyasında canlı yayında bir itiraf geldi. Seher Okusal’ın erkek kardeşi M.O.’nun eski eşi gizli tanıklık ederek Müge Anlı’ya her şeyi itiraf etti. “M.O, Seher’i öldürüp ormanlık alana attı” dedi.

Haberin Devamı

Programda yapılan bu itirafın üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün, M.O.’yu gözaltına aldığı ve M.O’nun polise verdiği ifadede 7 yıldır sakladığı cinayeti itiraf ettiği bilgisi verildi. Ayrıca M.O.’nun ablası Seher Okusal’ı öldürdükten sonra Gebze’de ormanlık alana attığını söylediği aktarıldı.

Polis ekipleri tarafından katil zanlısına yer gösterme yaptırıldıktan sonra bölgede kadavra köpeği ile ceset arama çalışmaları başlatıldı.

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre Seher Okusal, kardeşi Mevlüt tarafından öldürüldü. Ancak Okusal’ın cesedine hiçbir şekilde ulaşılamadı. Seher Okusal'ın 18 yaşındaki kızı Sevilay Aha ise dayısı Mevlüt Okusal’a bu iddiayı sorduğunda, "İnsan hiç ablasına kıyar mı?" diyerek kendisine iftira atıldığını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Annesinden 2015 yılından bu yana haber alamadığını söyleyen Sevilay, canlı yayında "Kimisi diyor ki anneni boğdular, kimisi diyor ki boğazını kestiler. Ben annemin bulunmasını istiyorum. En azından mezarını yaptırırım." diye konuştu.

"ANNEMLE AMCAM YASAK İLİŞKİ YAŞAMIŞ"

Sevilay Aha, annesiyle babasının neden boşandığı sorulduğunda şunları dile getirdi:

"Annem babamı defalarca terk etmiş. Babam da her seferinde geri getirmiş. Ancak 2007 yılında amcamla annemin bir ilişkisi olmuş. Ondan sonra babamdan ayrılmışlar. Aynı sene içerisinde babam bir evlilik daha yapmış. Annem babamla evliyken yaşlı bir adama kaçarmış. Babam annemi o adamla görünce ise annem onu akrabam diye tanıtmış."

"CİNAYETTEN SONRA TAVIRLARI DEĞİŞTİ"

Sevilay Aha'nın bu ifadelerinin ardından dikkat çeken bir açıklama da Seher Okusal’ın kız kardeşinden geldi. Programa telefonla bağlanan kadın, "Mevlüt ağabeyimin ablamı öldürdüğünü düşünüyorum. Hatta ağabeyim, ablam kaybolduktan sonra uyuşturucuya da bulaşmış ve tavırları değişmiş. Ben ağabeyimle görüşmüyorum ama cinayetten sonra olmuş bu değişiklikler. Cinayet olmasa ağabeyim neden bu kadar değişsin" dedi.

Yine Seher Okusal’ın halası Güllü de cinayetin Mevlüt tarafından işlediğini ileri sürdü. Halanın fadesine göre; Seher Okusal, abisi Mevlüt Okusal'dan para istediği, Mevlüt Okusal'ın da 'Para kolay kazanılmıyor' dediği ve iki kardeş arasında bu yüzden kavga yaşandığını dile getirdi.

Haberin Devamı