Yaşam 7,5 metrelik bebeğe hayran kaldılar

7,5 metrelik bebeğe hayran kaldılar

Paylaş
7,5 metrelik bebeğe hayran kaldılar

New York Moda Haftası nedeniyle bir giyim firmasının İtalya'dan getirdiği 7.5 metre uzunluğundaki "Marina" adlı dev interaktif bebek ardında büyük bir hayran kitlesi bıraktı

Dünyaca tanınmış bir giyim markası, bu yılki New York Moda Haftası faaliyetlerinde faklı bir çalışma yaptı. Söz konusu marka, İtalya’dan getirdiği Marina adlı bebeği New Yorklu modaseverlerle buluşturdu. Hazırlanan program çerçevesinde New York’un değişik bölgelerinde hedef kitle ile buluşan Marina, temsil ettiği markanın tanıtımını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İnsanların pek çok mimik ve davranışını taklit edebilen Marina’nın hareketlerini 4 kişilik bir ekip koordine etti. Marina, yaklaşık ikişer saatlik şovları sırasında hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Saçlarını, gözlerini, kol, el ve parmaklarını hareket ettirebilen Marina, aynı zamanda hayranlarının fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi.

SORULARI YANITLIYOR, FOTOĞRAF ÇEKİYOR

Facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesabı bulunan Marina’nın kendisine ait blog sayfası ve mesajlara cevap verdiği bir de telefonu bulunuyor. Sanal ortamda hayranlarıyla iletişim kuran Marina, şovlar sırasında çekmiş olduğu fotoğrafları internet aracılığıyla sevenleriyle paylaşıyor.

Marina’nın şovlar sırasında giyeceği kıyafetler de firma yetkilileri tarafından özenle seçiliyor. Hayranlarından gelen soruları sanal ortamda yanıtlayan Marina, ilk kez geldiği New York’u çok beğendiğini, en gözde mekanının ise şov yaptığı Braynt Park olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Sıkı bir moda takipçisi olduğunun altını çizen Marina, çanta, ayakkabı, kemer, elbise, etek, pantolon, gömlek, kazak gibi kıyafetlere özel ilgi duyuyor. Öte yandan, Marina projesinin amacına ulaştığı ve söz konusu marka elçisini çok sayıda tanıtım turlarının beklediği belirtiliyor.

AA