Türkiye (Son Dakika) 7'nci kattan düşen Ecrin yürümeye başladı

7'nci kattan düşen Ecrin yürümeye başladı

Paylaş
7'nci kattan düşen Ecrin yürümeye başladı

Eskişehir'de, 7'nci kattaki evinin penceresinden düşen ve bir temizlik işçisi tarafından tutularak kurtarılan 5 yaşındaki Ecrin Esen, yeniden yürümeye başladı

Eskişehir’de, 7’nci kattaki evinin penceresinden düşen ve bir temizlik işçisi tarafından tutularak kurtarılan Ecrin Esen (5), ayağındaki alçılar alındıktan sonra doktorunu ziyaret etti.

Haberin Devamı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ulukan İnan tarafından ameliyat edilen çocuğun ayağındaki alçılar alındı.

Yeniden yürümeye başlayan Esen, ailesi eşliğinde doktorunu ziyaret etti. Esen ve ailesi, İnan ve hastanenin diğer personeline teşekkürlerini iletti.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer24128","24128","201411","24128-221052.jpg","1", "0","Ecrin bebek 7. kattan böyle düştü!");

OLAYIN GEÇMİŞİ

Anne ve babası fabrika işçisi olan Ecrin Esen, evde kimsenin olmadığı sırada 7. kat penceresinden düştü. Olay sırasında sitenin önündeki yaya kaldırımını süpürmekte olan Odunpazarı Belediyesi'nin temizlik işçisi olan Şükrü Deniz önce ayakkabıları ardından da kendisi düşen Ecrin'i elleriyle tutarak ölümden kurtardı.

Yaralanan Ecrin kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde bir süredir tedavi görüyordu.

Haberin Devamı

AA