Advertorial 8 Mart Dünya Kadınlar Günü #BizHazırız buluşması
Sponsorlu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü #BizHazırız buluşması


Paylaş
8 Mart Dünya Kadınlar Günü #BizHazırız buluşması

8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlamak için yapılan etkinliklere, Yönetim Kurulunda Kadın Derneği (YKKD) de herkese açık bir canlı yayın etkinliği ile dahil oluyor.

YKKD Danışma Kurulu Başkanı, Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ve YKKD Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yaşargil’in ev sahipliğinde, Yönetim Kurulunda Kadın Derneği Youtube kanalından Gazeteci Ebru Baki’nin moderatörlüğünde canlı olarak yayınlanacak olan program, “YKKD Kadınlar Günü” filmi ile başlayacak.

‘’BİZ HAZIRIZ’’

“BizHazırız” başlıklı panelde; iş dünyasından akademik dünya ve sivil topluma, her sektörde ve her kademede hazır kadınlar olduğu, bu oluşumları temsil eden fikir önderleri tarafından paylaşılacak. YKKD Danışma Kurulu Üyesi ve Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Psikaytr, yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ve KONDA Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü Bekir Ağırdır, kadının toplumsal hayatta statüsünün güçlendirilmesi yolunda tespitlerini ve çözüm önerilerini aktaracaklar.