Türkiye (Son Dakika) 8 yıl annesinin cesediyle aynı evde..

8 yıl annesinin cesediyle aynı evde..

Paylaş
8 yıl annesinin cesediyle aynı evde..

Fatih'te bir kadının ölen annesinin cenazesiyle 8 yıl aynı evde yaşadığı iddia edildi. Ölen kadının kızı gözaltına alınırken, annesinin olduğu iddia edilen kemikler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı

İddialara göre Molla Gürani Mahallesi Nakibu-l Eşraf sokak 16 numarada bulunan 3 katlı apartmanın en üst katında oturan Nazan Ö. evdeki hurda malzemeleri satmak için eve saat 12.00 sıralarında hurdacı çağırdı.

Hurdacı Hasan Çetinkaya evde bulunan buzdolabını aldıktan sonra yataktaki beyaz saçları gördü. Yatakta kimin yattığını Nazan Ö.’ye sorması üzerine ‘Rahatsız etme orada annem yatıyor biraz hasta’ diye karşılık vermesi üzerine yatak örtüsünü açmasıyla yatakta cesetten geriye kalan kafatası ve kemik parçalarını görmesi üzerine evden kaçarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerini de normal olarak karşılayan Nazan Ö.’nün evde ceset olmadığını annesiyle birlikte yaşadıklarını söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri kadından izin alarak eve girmesiyle Hurdacı Hasan Çetinkaya’nın tarif ettiği odada bulunan yatakta 8 yıl önce ölmüş 88 yaşındaki Emine Ö.’nün kemik parçaları ile karşılaştılar.

Olay yeri ve inceleme ekipleri evde çalışmalarını tamamladıktan sonra, Emine Ö’nün kemikleri ve giysileri ile Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

AKRABALARINI EVE ALMAZDI

Nazan Ö’nün ismini vermek istemeyen karşı komşusu, binaya 9 yıl önce taşındıklarını ve yaşlı kadını yaklaşık 5 defa gördüğünü belirterek, "Sanıyorum komşumuz Emine ve Nazan Ö’nün akli dengesi yerinde değildi. Yaklaşık 5 yıl önce Emine Ö.’nün öldüğü söylendi. Ara sıra apartman boşluğunda ağır koku oluyordu. Ama dairede 8 yıldır elektrik ve su olmadan yaşadıkları için biz pislikten dolayı öyle bir koku olduğunu tahmin ettik. Beni ve ailemi buraya neden taşındınız diyerek sürekli küfürler ediyor ve rahatsız ediyordu. Çoğu zaman evde dışarıya bile çıkmazdı sokaktan geçen çocuklara sepet salarak alışverişini yaptırır çocuklara bahşiş verirdi. Akrabaları geldiği zamanda onları bile evine almaz camdan konuşarak geri yolladı" dedi.

KIŞIN ÖLDÜ


Emine Ö.’nün üzerinde bulunan giysilerden yaklaşık 8 yıl önce kış ayında vefat ettiğini, yaşanılan dairenin çatı katı olması nedeniyle de çevreye az koku yaymış olabileceği belirtildi. Polis ekipleri, Nazan Ö’nün akli dengesinin yerinde olmadığını belirtti. Göz altına alınan Nazan Ö’yü Şehremeni Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Haber: Sefa KIDIK - Çağatay KENARLI / İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı