Gündem 80'lik çifti 'dedikodu' evlendirdi

80'lik çifti 'dedikodu' evlendirdi

Paylaş
80'lik çifti 'dedikodu' evlendirdi

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde 80 yaşındaki Osman Küçükşahin ile 85 yaşındaki Ümmü Yılmaz, haklarında 'gizli aşk' dedikodusu çıkınca evlendiler

Gazipaşa'nın Çörüş Köyü'nün Dere Mahallesi'nde yaşayan ve daha önce 2 eşini kaybeden Osman Küçükşahin ile kendisi gibi 2 eşi de vefat eden Ümmü Yılmaz hakkında, bir süredir aralarında gizli bir ilişki olduğu yönünde köyde dedikodu çıktı.

Zaman zaman görüşen ikili, köy muhtarı Rafik Akça ve yakınları tarafından ‘haklarında dedikodu çıktığı’ yönünde uyarılınca evlilik kararı aldı. Bunun üzerine Muhtar Akça ile İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne giden çift nikah kıydırdı.

5 çocuk ve 10 torun sahibi Osman Küçükşahin, daha önce iki kez evlendiğini ancak her iki eşinin de vefat ettiğini belirterek, “Benim hanımım öldü. Bu da öksüz, ben de öksüzüm. Biz de birleşmeye karar verdik. Gençlikte kendi kendine bakarsın, ama şimdi ikimiz de ihtiyarız, birbirimize bakacağız” diye konuştu.

5 çocuk 5 de torun sahibi Ümmü Yılmaz da, “Ben de ikinci eşimi 6 yıl önce kaybettim. Komşum Osman ile ikimiz de dul kaldık. Bu yaştan sonra tek başımıza yaşayacağımıza evlendik” dedi.

"BU YAŞTA GİZLİ AŞK YAŞAMAYIN"

Çörüş Köyü Muhtarı Rafik Akça da, Osman Küçükşahin ile Ümmü Yılmaz'ın bir yıla yakındır görüştüklerini ve bu görüşmenin köyde herkes tarafından bilinerek dedikodu malzemesi yapıldığını söyledi.

Dedikodular üzerine çifte nikah kıydıklarını kaydeden Akça, “Osman Amca ile Ümmü Teyze'nin birbirlerine gönül düşürdüklerini öğrendik.

Sonra olayın doğruluğunu anladık. Osman Amca'ya gittim ‘Bu yaşta gizli aşk yaşamayın, sizi nikahlayayım’ dedim. Önce benden gizlemek istedi. Şok geçirdi. Sonra itiraf etti. O zaman ‘Ben sizi evlendireyim’ dedim. Çevreleriyle görüştük ve evlendirdik” diye konuştu.

Erdem KÖSE/Antalya (DHA)