Türkiye (Son Dakika) 8,5 aylık hamile eşini sokak ortasında dövdü

8,5 aylık hamile eşini sokak ortasında dövdü

Paylaş
8,5 aylık hamile eşini sokak ortasında dövdü

Tekirdağ'da 8,5 aylık hamile Bircan Bakır, eşi Ahmet Bakır'ın kendisinden hırsızlık yapmasını istediğini, yapmayınca şiddet uyguladığını öne sürerek polise şikayette bulundu. Polis, dayakçı kocayı aramaya başladı

Olay, Hıdırağa Mahallesi Hıdırağa sokak üzerinde meydana gedi. 3 yıl önce evlenen ve bu evlilikten 1 çocukları olan Bakır çifti, yolda yürürken tartışmaya başladı. İddiaya göre işsiz olan Ahmet Bakır, 8,5 aylık hamile eşini sokak ortasında dövdü ve olay yerinden uzaklaştı. Ardından Bircan Bakır önce babasının yanına, sonra da polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

’HIRSIZLIĞA ZORLADI, KABUL ETMEYİNCE DÖVDÜ’

Eşinin, kendisini hırsızlık yapmaya zorladığnı öne süren Bircan Bakır ifadesinde şunları anlattı:

"Ben kabul etmedim. Ardından tartışma çıktı ve beni dövdü. Ben 25 gün sonra ikinci çocuğumu dünyaya getireceğim. Olay günü yüzüme vurdu, ayaklarıma vurdu, yere yatırıp beni bir süre sürükledi. Ben eşimden davacı ve şikayetçiyim. Beni arayıp tehdit ediyor. Benim can güvenliğim yok. Bu olaylar sadece hırsızlık yapmadığım için başıma geldi. Polisi aradım, polis de benimle ilgilenmedi. Doktor da olay günü bana 5 gün iş göremez raporu verdi. Başımıza bişey gelmesinden korkuyorum."

Polis, kayıp olan Ahmet Bakır’ı arama çalışmalarını sürdürüyor.

DHA