Türkiye (Son Dakika) 9 Ağustos 2020 Milli Piyango çekilişi başladı! Büyük ödül 3 milyon lira

9 Ağustos 2020 Milli Piyango çekilişi başladı! Büyük ödül 3 milyon lira

Paylaş
9 Ağustos 2020 Milli Piyango çekilişi başladı! Büyük ödül 3 milyon lira

9 Ağustos Pazar günü 3 çekiliş yapılacak. 15:30'daki çekiliş başladı ve sürüyor. Ardından 17:30'da Milli Piyango çekilişi, 20:00'de ise Süper Loto çekilişi yapılacak. Milli Piyango'nun 15:30'daki ilk çekilişinde ise büyük ödül tam 3 milyon lira. İşte 9 Ağustos Milli Piyango ve Süper Loto çekilişine dair detaylar.

Haberin Devamı

Milli Piyango Online üzerinden de oynanabilen 9 Ağustos Milli Piyango çekilişinin ilk oyunu 15:30'da başladı ve büyük ödül 3 milyon TL olacak. Canlı olarak izlenebilecek olan Milli Piyango çekilişi ile 9 Ağustos 2020 tarihinde büyük ödül sahibini bulacak. Gelenekselleşmiş Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19 ve 29’unda yapılıyor.

Özel Çekilişler ise 30 Ağustos, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs ve Yılbaşı’nda gerçekleşmeye devam edecek.

Oyunseverler, Milli Piyango biletlerini ister gezici bayiden, ister bayiden isterlerse de millipiyangoonline.com’dan veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından alabilecek.

Yeni kurallar

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Haberin Devamı

Canlı yayın nerden talip ediliyor?

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.