Türkiye (Son Dakika) 9 Ağustos Süper Loto sonuçları belli oldu

9 Ağustos Süper Loto sonuçları belli oldu

Paylaş
9 Ağustos Süper Loto sonuçları belli oldu

Süper Loto heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar 4 - 6 - 14 - 22 - 38 - 58 oldu.

Merakla beklenen Süper Loto çekilişi gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 26 Milyon 741 bin 478 TL oldu. Bu akşam çekilişte kazandıran şanslı numaralar 4 - 6 - 14 - 22 - 38 - 58 oldu.

Haberin Devamı

Süper Loto'da büyük ikramiye 26 Milyon 741 bin 478 TL. Süper Loto'nun yenilenen özelliklerinde çekiliş günleri artarken, büyük ikramiye tutarı da arttı. Aynı zamanda artık internet üzerinden de oynanabilen Süper Loto oyunu vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

9 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları 4 - 6 - 14 - 22 - 38 - 58

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto artık her salı, perşembe ve pazar günü 20:00’de canlı yayında kazandırmaya devam ececek.

''Süper Loto'yu kazanma ihtimali eskiye göre 7 kart arttı''

Türkiye ekonomisine katkı sunmak üzere yola çıkan Sisal Şans, 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başladı. Sisal Şans CEO’su Selim Ergün yeni dönemle birlikte tüm oyunların yenilendiğine dikkat çekerek, "İkramiyelerin dağıtım oranlarını yüzde 47,5’tan yüzde 59’a yükselttik, çekiliş makinelerimizi yeniledik ve tüm Milli Piyango biletlerimizin, kazı kazan oyun kartlarının güvenlik özelliklerini arttırdık. Süper Loto oyunumuzdaki yenilikler ile kazanma ihtimali eskiye göre 7 kat arttı, artık 2 bilen oyunseverler de kazanıyor olacak. Sisal Şans olarak ilk çekilişimizi, büyük ikramiyenin 25 milyon TL olduğu Süper Loto ile 2 Ağustos Pazar akşamı, saat 20.00’de gerçekleştirdik. 6 bilen çıkmadığından, 25.5 Milyon TL’lik büyük ikramiye, sonraki çekilişe devroldu. Ayrıca haftada 1 olan Süper Loto çekiliş günlerimizi artık 3’e çıkarıyoruz. Süper Loto çekilişlerimiz bundan böyle pazar, salı ve perşembe günleri, saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Sayısal Loto ise artık Çılgın Sayısal Loto adını alıyor. Ortalama büyük ikramiyesinin 260 Milyon TL’ye koşmasını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Haberin Devamı

Süper Loto oyunu kuralları neler?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamı doğru tahmin edilmelidir.

İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Haberin Devamı

Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Kolonları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir, oynayacağın rakamı doğrudan bayiye söyleyebilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak Biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini YouTube Kanalı xxx üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

Süper Loto ile ne kadar kazanılabilir?

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Haberin Devamı