Gündem 9 bilezik için 3 cana kıydı!

9 bilezik için 3 cana kıydı!

Paylaş
9 bilezik için 3 cana kıydı!

9 bilezik için 3 cana kıydı!

Nevşehir’de mezarlık yakınında cesedi bulunan sevgilisini bileziklerini almak için öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Murat T., olayı duyan kadının annesini de öldürdüğünü itiraf etti.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, önceki gün Nar beldesindeki mezarlıkta bir kadının cesedini bulan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cesedin 5 aylık hamile olduğu belirlenen Telli Divanlıoğlu’na (34) ait olduğunu tespit etti.

Olayla ilgili soruşturmayı genişleten polis ekipleri, gece saatlerinde Nar beldesindeki bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, öldürülen kadınla birlikte yaşayan Murat T. (38) yakalandı.

Murat T’nin emniyetteki sorgusunda, Divanlıoğlu ile beraber yaşadıklarını ve 9 adet bileziğini almak için öldürdüğünü söylediği ve olayı bilen Divanlıoğlu’nun annesi Gülnaz Karaca’yı (66)’da öldürdükten sonra cesedini 2000 Evler Mahallesindeki bir bağ evinde sakladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine söz konusu adrese giden polis ekipleri, Karaca’nın cesedini buldu. Ceset, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
Murat T’nin emniyetteki sorgusu sürüyor.