Türkiye (Son Dakika) 9 kişinin katili İtalya'daki sevgilisinin yanına kaçacakken yakalanmış!

9 kişinin katili İtalya'daki sevgilisinin yanına kaçacakken yakalanmış!

Paylaş
9 kişinin katili İtalya'daki sevgilisinin yanına kaçacakken yakalanmış!

Eşinin de aralarında olduğu 9 kişinin katili olarak 55 gündür aranırken dün gece Gaziantep'te otogarda yakalanan Yusuf Taş'ın babası, kardeşi ve dayısı da gözaltına alındı. Üzerinden yüklü miktarda para çıkan zanlının İtalya'daki kız arkadaşının yanına kaçmak istediği tespit edildi

Gaziantep'te ayrı yaşadığı eşi Tuğba Taş ile 8 akrabasını öldürdükten sonra kayıplara kaçan ve Yusuf Taş 55 gün sonra dün yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Polis, Yusuf Taş'a yardım ve yataklık edenlerin yakalanması ve cinayetlerde kullandığı tabancanın ele geçirilmesi için çalışma başlattı.

Zanlının yakınlarına ait adreslere eş zamanlı operasyonda düzenleyen ekipler,Yusuf Taş'ın babası Halil ve kardeşi Şerif Taş ile dayısı Arif Toz’u gözaltına aldı.

Baskın yapılan adreslerde yapılan aramada cinayet silahı olduğu tahmin edilen tabanca da ele geçirildi.

ÜZERİNDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇIKTI

Şüphelilerin Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu sürerken, kilo almış ve bakımlı haliyle dikkati çeken Yusuf Taş’ın üzerinde yüklü miktarda para çıktığı öğrenildi.

Otogarda, Gaziantep-İzmir seferini yapan otobüse düzenlenen operasyonla yakalanan Yusuf Taş’ın İzmir’den sonra kaçak yollarla Avrupa’ya gitmeyi planladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

İTALYA'DAKİ KIZ ARKADAŞININ YANINA KAÇACAKTI

İnternet üzerinden İtalya’da görüştüğü kız arkadaşının yanına gitmeye çalıştığı tespit edilen Yusuf Taş’ın sorgusunda cinayetleri işlemediğini söylediği belirtildi.

Düztepe Mahallesi’nde 5 Ocak’ta Yusuf Taş tarafından gerçekleştirildiği ileri sürülen silahlı saldırı sonucu, aralarında kendisinden boşanmak isteyen eşinin de bulunduğu 4 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

Olaydan kısa süre sonra da Sam Mahallesi’ndeki evde şüphelinin amcası, yengesi ve çocuklarının da bulunduğu 5 kişi daha silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

Yusuf Taş, karısı Tuğba Taş dahil 9 kişiyi öldürmekle suçlanıyor.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer43234","43234","201603","43234-441718.jpg","1", "0","Türkiye'nin konuştuğu ölüm makinesi yakalandı");

AA