Magazin 9 Ocak 2022 MasterChef yarı finale kim çıktı? MasterChef'te ilk 3'e kim kaldı?

9 Ocak 2022 MasterChef yarı finale kim çıktı? MasterChef'te ilk 3'e kim kaldı?

Paylaş
9 Ocak 2022 MasterChef yarı finale kim çıktı? MasterChef'te ilk 3'e kim kaldı?

MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta. Finale sayılı günler kala sevilen yarışmada ilk 3'e kalan ikinci isim belli oldu. MasterChef'te Hasan, Sergen ve Tahsin arasından birisi bu akşamın kazananı oldu. Peki, MasterChef'te bu akşam kim kazandı? MasterChef'te ilk 3'e kalan ikinci isim kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'de final üçlüsü belli oldu.. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa sayılı günler kaldı.

Haberin Devamı

İlk finalist cuma akşamı belli olmuştu. İkinci finalist ise bu akşam belli oldu.

Peki ama MasterChef Türkiye'de ikinci finalist kim oldu?

MASTERCHEF'TE İLK 3'E KALAN İKİNCİ İSİM KİM OLDU?

MasterChef'te üçe kalan ikinci isim bu akşam belli oldu. İlk turda üç isim de steak tartar yemeğini çıkardı ve tadımın ardından Sergen 18, Hasan ve Tahsin ise 17 puan aldı.

İkinci oyunda ise yarışmacılar biberler konseptinde bir şef tabağı çıkardı; Sergen ve Tahsin 38 puanda kaldı ve Hasan 39 puan aldı.

Üçüncü tabak ise kazananı belirledi.

Üç MasterChef adayı, 'Ben saksı değilim' şef tabağını yaptı. Hasan'ın yemeği pişmedi ve jüri en düşük puanı vermiş oldu. Tahsin ile Sergen arasında kazanan ve ikinci finalist Tahsin oldu.

Haberin Devamı

Cuma akşamki oyunlarda kazanan yarışmacı Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı.

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR? TAHSİN KÜÇÜK KAÇ YAŞINDA?

Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir.

Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle ilgilendiğini aktaran Tahsin, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından İstanbul'a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur.