Spor '9 puan çıkarmak istiyoruz'

'9 puan çıkarmak istiyoruz'

Paylaş
'9 puan çıkarmak istiyoruz'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam takımın kazanma alışkanlığını edindiğini belirterek, oynayacakları 3 maçtan 9 puan çıkarmak istediklerini söyledi

Bursaspor kulübünün resmi televizyonu Bursaspor TV’ye konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımın kazanma alışkanlığını edindiğini belirterek, "Karabükspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarından toplam 9 puan çıkarmak istiyoruz" diye konuştu. Öncelikli hedeflerinin ilk 8’e girmek olduğunu sözlerine ekleyen Ertuğrul Sağlam, "İleriki zamanlarda daha yukarılara çıkabiliyorsak bunu da başarmak istiyoruz" dedi.

KÜFRÜ TARAFTARIMIZA YAKIŞTIRAMIYORUM


Pazar günü Bursa’da oynanacak Karabükspor karşılaşmasında kadın ve çocukların tribünleri doldurmasını isteyen Sağlam, alınan cezaya da değinerek, "Ben küfrü taraftarımıza ve Bursaspor’a yakıştıramıyorum. 2 sezon önce kazandığımız imajımıza zarar veriyor. Taraftarımıza rica ediyorum, küfrü lütfen stadımızdan atalım" diye konuştu.

TAKIMA KIZAMIYORUM

Genel bir sezon değerlendirmesinde de bulunan başarılı çalıştırıcı, "Esasında sezona iyi başlamıştık. Ancak Sivas’ta aldığımız yenilgi bütün dengemizi altüst etti. Sivas’taki ve Ordu’daki 2’nci yarı haricinde rakip karşısında ezildiğimiz bir maç yok. Sezon boyunca büyük şanssızlıklar yaşadık ve bu yüzden de takıma kızamıyorum. Normalde 3 sezonda yaşanan şanssızlıkları biz bir sezona sığdırdık" şeklinde konuştu.

ÇOK ÇABUK KARAR VERİYORUZ

Transferlerle ilgili eleştirilere de değinen Ertuğrul Sağlam, "Biz ülke insanı olarak sabırsızız ve çok çabuk karar veriyoruz. Ya batırıyoruz ya da çıkarıyoruz. Eleştirilen Altidore, Insua ve Tadeu şu anda takımlarında çok iyi durumdalar. Açık söylemek gerekirse yeni transferlerde daha sabırlı olmalıyız" dedi.

Emre KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı