Türkiye (Son Dakika) 9 yaşındaki Suriyeli kızı kafede taciz edince tekme tokat dövüldü

9 yaşındaki Suriyeli kızı kafede taciz edince tekme tokat dövüldü

Paylaş
9 yaşındaki Suriyeli kızı kafede taciz edince tekme tokat dövüldü

İzmir Torbalı'da 9 yaşındaki Suriyeli bir kızla kafeye gelip oturan ve kıza herkesin gözü önünde cinsel tacizde bulunmaya başlayan 35 yaşındaki adam, işyeri çalışanları ve vatandaşlar tarafından tekme tokat dövüldükten sonra tutuklandı

Mide bulandıran olay, İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana geldi. 35 yaşlarındaki Mustafa Ç. isimli adam, 9 yaşlarında olduğu tahmin edilen Suriyeli bir kız çocuğuyla birlikte kafeye gelerek oturdu.

ÇALIŞANLAR UYARINCA 'KENDİ KIZIM' DEYİP DIŞARI ÇIKTI

Bu sırada Mustafa Ç., küçük kızı öpmeye ve elle taciz etmeye başladı. O esnada kafeterya çalışanları durumu fark etti. Adamın kız çocuğuna yönelik tacizine dayanamayan çalışanlar, önce adamı sözlü olarak uyardı. Mustafa Ç., gelen çalışanlara çocuğun kendisinin kızı olduğunu söyleyerek kafeteryadan çocukla birlikte dışarıya çıktı.

DIŞARIDA YAKALAYIP TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Bu sırada dışarıya çıkıp uzaklaşmaya çalışan adam, iş yeri çalışanları ve vatandaşlar tarafından yakalandı. Zanlı, hem vatandaşlar, hem de iş yerindeki çalışanlar tarafından linç edilmek istendi. Darp edilen Mustafa Ç., daha sonra vatandaşların ellerinden kurtularak kaçmaya başladı. Bu sırada durum polis ekiplerine bildirildi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ, YAKALANDI


Olay yerine gelen ekipler, alarma geçerek güvenlik kameralarından adamın kimliğini ve eşkalini tespit ederek peşine düştü. Her yerde aranan zanlı, daha sonra polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

ZANLI TUTUKLANDI, KIZ DEVLET KORUMASINA ALINDI


Emniyete götürülen zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine konulurken, Suriyeli kız da devlet tarafından koruma altına alındı.

İHA

Haberin Devamı