Gündem 95 yaşında ikinci evlilik

95 yaşında ikinci evlilik

Paylaş
95 yaşında ikinci evlilik

Yıllar önce eşini kaybeden 95 yaşındaki Şükrü Adıgüzel, 57 yaşındaki Saliha Geyik'le evlendi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yıllar önce eşini kaybeden 95 yaşındaki Şükrü Adıgüzel, 57 yaşındaki Saliha Geyik’le hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı

İlçenin Hayriye Mahallesi’nde yaşayan ve yaklaşık 15 yıl önce eşini kaybeden Şükrü Adıgüzel, kendisi gibi dul Saliha Geyik’le anlaşarak evlenmeye karar verdi.

Bunun üzerine belediyeye başvuran çift, işlemlerinin ardından ikinci kez oturdukları nikah masasında şahitler ve belediye nikah memurunun önünde hayatlarını birleştirdi.

Uzun yıllar hayvan ticareti yapan ve eşinin vefatından sonra çocuklarıyla yaşamaya başlayan Şükrü Adıgüzel, "Saliha hanım bizim mahallede yaşayan çocuksuz, dul bir kadındı. Hayrına bana baktı. Sonra da evlenmeye karar verdik" dedi.

Çocuklarının da maddi durumunun iyi olmadığını belirten Adıgüzel, "Şu anda kiralık bir evde yaşıyoruz. Belediye Başkanımızdan ve Kaymakamımızdan yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada, kayıtlarda 1915 doğumlu olmasına rağmen asıl yaşının daha büyük olduğunu ifade eden Şükrü Adıgüzel, Büyük Önder Atatürk’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde askerlik yaptığını ve o dönemi çok iyi hatırladığını da kaydetti.