Dünya ABD polisi kendisine havalı tüfek tutan 17 yaşındaki genci öldürdü!

ABD polisi kendisine havalı tüfek tutan 17 yaşındaki genci öldürdü!

Paylaş
ABD polisi kendisine havalı tüfek tutan 17 yaşındaki genci öldürdü!

ABD'nin Florida eyaletinde 17 yaşındaki Alexander King, polise havalı tüfek tuttuğu gerekçesiyle polis tarafından vurularak öldürüldü. Ortaya çıkan görüntülerde genç King'in polislere 'vurun beni' diye bağırdığı görüldü.

ABD'de polis dehşeti bu kez Florida'da yaşandı. 17 yaşındaki Alexander King isimli genç, ABD polisi tarafından kendilerine silah tuttuğu gerekçesi ile 12 el ateş açılarak öldürüldü. Olay anında King'in polislere tuttuğu silahın ise bir havalı tüfek olduğu öğrenildi. Bir tanık tarafından kaydedilen o anlarda ise 17 yaşındaki gencin polise 'vurun beni' diye bağırdığı görüldü.

Haberin Devamı

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Tarpon Springs'te polise yapılan ihbarda birinin "askeri tip bir tüfek" tuttuğu ve yoldan geçenlere silah çektiği söylendi. Şikayetler üzerine olay yerine gelen polis memuru yaptığı açıklamada, "Polis memurları geldiklerinde Alexander King silahını onlara çevirdi" dedi.

Olay anına ait bir tanığın çektiği görüntülerde ise gencin silahını polislere tutarak onlara 'vurun beni' diye bağırdığı görüldü.

Polisler, 12 el ateş açarak King'i etkisiz hale getirirken 17 yaşındaki gencin elindeki silahın bir havalı tüfekten ateş edip edilmediği bilinmiyor.

King'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.