Yaşam ABD'de Trojan mücadelesi!

ABD'de Trojan mücadelesi!

Paylaş
ABD'de Trojan mücadelesi!

ABD Polisi Droid Jack ile mücadele ediyor.

Droid Jack ne diye soracak olursanız size vereceğimiz cevap ise şu olacak: Android Tabanını kullanan Zararlı Yazılımlar. Bu Zararlı Yazılımlar özellikle ABD’de Hack Saldırılarının en başında yer alıyor.

Haberin Devamı

Saldırıları Android platformlarındaki Açıklardan gerçekleştiren Hackerlar, böylelikle istedikleri Banka Hesaplarını ele geçirip masum Vatandaşları dolandırıyor.

FBI ve CIA bir araya gelerek Droid Jack Timi oluşturdu. Şu aralar hâlen ABD’de Droid Jack Hack Saldırısı ile uğraşan Hackerlar varsa başları yakın bir zamanda belaya girebilir.

ABDde Trojan mücadelesi

Zira Ekip; Gizli bir şekilde bu Saldırıları takip ediyor ve not ediyor. Sitemizi yakından takip eden birisiyseniz size buna benzer bir haberi de vermiştik. İran’da Droid Jack Saldırısından muzdarip olan Ülkelerin başında yer alması.

Droid Jack ilk olarak Avrupa’da yayılan bir Hack Saldırısıydı; lakin Asya ve ABD’de bu Saldırılardan nasibini alan Ülkelerin en başında yer alıyor.

Haberin Devamı

Droid Jack’ten korunmanız için yapmanız gereken tek şey bilmediğiniz Uygulamaları cihazınıza kurmamak ve Add-On: “Açılabilir Pencerelere” tıklamamak. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

iTunes 12.3.1 yayınlandı!