Dünya ABD'li öğretmenin sınıftaki ırkçılığı kamerada!

ABD'li öğretmenin sınıftaki ırkçılığı kamerada!

Paylaş
ABD'li öğretmenin sınıftaki ırkçılığı kamerada!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan bir kadının sınıfta öğrencilerine Kızılderilileri anlattığı dersteki ırkçılığı öğrencilerin kameralarına yansıdı. Kafasına Kızılderili başlığı takan ırkçı öğretmen, garip sesler çıkararak sınıfın içerisinde zıplayarak sıraların üzerine çıktı.

ABD'de ırkçılık bitmiyor! Kaliforniya eyaletinde bir öğretmen, sınıfta öğrencilerinin önünde Kızılderililer ile dalga geçti. Kızılderili başlığı takarak sınıfta garip sesler çıkarmaya başlayan öğretmen, zıplayarak ileri geri hareket etti. Sıraların üzerinde gezen öğretmen, Kızılderili bir öğrenci tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Haberin Devamı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir öğretmen derste herkesi şaşırtan bir eyleme imza attı.

KIZILDERİLİ ÖĞRENCİSİ O ANLARI KAYDETTİ

Kızılderililer ile alenen dalga geçen öğretmenin hareketlerine öğrenciler şahit oldu. Bir öğrencinin gülmesini kamufle etmek için kafasını sıraya koyduğu görüldü.

Öğretmenin yaptığı ırkçılığı sınıfta kendisiyle dalga geçildiğini hisseden Kızılderili bir öğrenci telefonuyla kaydetti.

Öğrencinin görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşmasının ardından ırkçı öğretmene karşı tepkiler çığ gibi büyüdü. Okulun önünde büyük protestolar düzenlendi.

Görüntülerin paylaşılmasının ardından ırkçı öğretmen, izne çıkartıldı.