Futbol Abdullah Avcı 2024'e kadar Medipol Başakşehir'de
Paylaş
Abdullah Avcı 2024'e kadar Medipol Başakşehir'de

Medipol Başakşehir, Abdullah Avcı'nun sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Başakşehir, teknik direktörü Abdullah Avcı'nın sözleşmesini uzatmak için İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda imza töreni düzenledi. Tecrübeli teknik adam kulübüyle olan sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

Haberin Devamı

Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

Biz uzun süreli planlamalar yapıyoruz. Bu sebeple doğru yolda ilerliyoruz. Abdullah hocanın yardımcıları ile birlikte bu kulübe çok büyük katkıları var.

Bizim her yıl amacımız, bu kulübü daha da büyütmek. Uluslararası alanda da ses getiren bir camia durumuna getirmek. Saha ve teknik kısım patronluğunu tamamen Abdullah hocaya verdik. Kendisine 1 gün evvel deklare ettik ve 5 yıl daha çalışma istedik.

Abdullah Avcı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Genç Milli takımlarda çalışırken, 1 Haziran 2006'da bu yola başladık. 17 Kasım'da Milli takıma getirildim. Sonrasında da 5 Haziran 2014 itibariyle yeniden buluştuk. 4,5 sene sonunda geldiğimiz nokta son derece önemli.

Haberin Devamı

Başarılı bir teknik direktörün arkasında ona destek olan bir başkan vardır. Bu futbolu geliştirmeye çalışacağız. Dünyadaki modern futbolu uyguluyoruz ve bunun sonucunu alırken saygı görüyoruz.

Belki de Avrupa'da ilk defa stat, alt yapı ve akademi aynı anda hizmette olacak. Çok önemli futbolcularla çalışıyoruz. Futbolcularımızın adına da kişisel tarihimizi zenginleştirme evresine adım atmak istiyoruz.

Umarım hem Türk futbolu adına hem de kulübüm adına hayırlısı olur. Başkan ve teknik ekibe teşekkür ediyorum.

Kısa, orta ve uzun vade planlarıyla hareket ettik. Aldığımız sonuçlar bizi yarışmanın içine erken itti. Futbolda kısa vadedeki hedefimiz, bu sezonu sonuçlandırmak. Bir kupa kazanmak kulübün kültürünü de oluşturacaktır. Sonra da akademi projesi var.

Futbolda her zaman büyük neticeler alamayabilirsin. 4,5 seneye baktığımızda bir istikrar yakaladık. Yurt dışına oyuncu yollamak da beni mutlu edecek.

Benim çalışma modellerim vardır. Herkes fikrini söyler. Ekibim de kendini geliştirmelidir. Bugünün dönemi ve liderleri bu şekilde çalışıyorlar. Şuan ekibimiz içerisinde de potansiyelli antrenörler var. Bu Türk futboluna katkı sağlayacaktır.

Bizim kulüple gönül bağımız var. Belediye döneminde işler kötü gidiyordu, takıma hakim olamıyordum. Başkanın yanına gidip "İşler iyiye gitmiyor dedim" oyuncuların yanına gidelim dedi.

Haberin Devamı

Bu durumu takımla da paylaştık. Benim buralara gelmemde başkanın da büyük payı vardır.