Spor Abdullah Avcı: Antalya kampı çok iyi geçti

Abdullah Avcı: Antalya kampı çok iyi geçti

Paylaş
Abdullah Avcı: Antalya kampı çok iyi geçti

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalya kampının çok iyi geçtiğini ve Spor Toto Süper Lig'n kalan bölümünde iyi sonuçlar almak istediklerini söyledi.

Antalya’nın Belek beldesinde lacivert turunculuların kamp yaptığı otelin sahasında gerekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

Ligin kalan bölümüne kaldıkları yerden iyi bir şekilde devam etmek istediklerini ifade eden Avcı, "Özellikle sezon başından beri takım savunmasını çok çalıştık. Bu sisteme inanıp sonuç almaya başladık. Oyun kalitemizi koruduk. Büyüyen bir oyun kalitemiz var. İkinci yarıda bu oyun kalitesi korumak istiyoruz" dedi.

Sezonun ikinci yarısının daha zorlu olacağını kaydeden tecrübeli teknik adam, sadece Fenerbahçe maçında stres yaşadıklarını dile getirerek, "Bizim, rakiplerimiz gibi fazla stresli durumumuz yok. Önemli olan sahadaki ciddiyetimizi skor ne olursa olsun korumak. Baskı olacağını düşünmüyorum. Tecrübeli oyuncularımız var. Henüz bir şey kazanmadık da kaybetmedik de" diye konuştu.
Avcı, transfere ihtiyaç duymadıklarını ancak kulübün şartlarına uyarsa bir ya da iki takviye yapabileceklerini sözlerine ekledi.

İstanbul Başakşehir’in Brezilyalı futbolcusu Doka ise çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ligi ilk 4 sırada bitirmek istediklerini kaydetti.

Antrenman

Bu arada İstanbul temsilcisi akşam antrenmanıyla günü tamamladı.

Teknik direktör Avcı yönetiminde koşu ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman, dört hedeften oluşan dar alanda minyatür kale maçla sona erdi. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Abdullah Avcı’nın antrenman sırasında futbolcularını sürekli motive ettiği ve bazı pozisyonlarda uyardığı gözlendi.

Sakatlık geçiren kaleci Ufuk Ceylan ve Semih Şentürk, çalışmayı yarıda bıraktı.

Öte yandan aynı tesiste Almanya’nın Borussia Mönchengladbach takımıyla yapacağı hazırlık maçından önce sahaya gelen Gençlerbirliğinin teknik direktörü İrfan Buz ile futbolcular da İstanbul Başakşehir’in antrenmanını kısa bir süre takip etti.

AA

Haberin Devamı