Spor Abdullah Avcı: Beşiktaş maçını kazanmalıyız

Abdullah Avcı: Beşiktaş maçını kazanmalıyız

Paylaş
Abdullah Avcı: Beşiktaş maçını kazanmalıyız

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de üst sıralardaki yerlerini korumak için Beşiktaş ile 9 Kasım Pazar günü oynayacakları karşılaşmayı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Pazar günü Beşiktaş'la karşılaşacak olan İstanbul Başakşehir, bu maçın hazırlıklarını Başakşehir Fatih Terim Kompleksi’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Abdullah Avcı, iyi oynayan bir ekip olduklarını ifade etti. Geride kalan 8 haftada puan olarak mücadelelerinin karşılığını alamadıklarını savunan Avcı, önceki hafta Galatasaray karşısında skor anlamında çarpıcı bir sonuç aldıklarını anlattı. Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve oyun kalitesini geliştirerek büyüdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Kaybetmeyi sevmeyen bir takımız"

Dağınık bir takımla değil, bütün ve beraber hareket eden bir takımla oynayacağız. Baskıyı da hücumu da yapabilen, organizasyonu iyi olan bir takımla karşılaşacağız. Çok zor bir müsabaka bizi bekliyor. İyi hazırlandık. Planlarımız var, bunları sahada uygulamaya çalışacağız. Keyifli bir maç olacak. Geçen hafta hiç ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Ligin yukarılarında kalabilmemiz için kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Kazanmaya odaklı ama kaybetmeyi sevmeyen bir takımız.

Beşiktaş’ın saygı duydukları bir rakip olduğunu anlatan Avcı, şöyle devam etti:

Her maçın senaryosu farklı, Beşiktaş maçının da senaryosu farklı olacak. Onun için çalışıyoruz ve umarım karşılığını alırız. Beşiktaş, iki senedir çok saygı duyduğum, yakın dostlarımın olduğu bir kulüp. Oyuncu grubunun birçoğu ile milli takımda da çalıştım. İyi bir oyuncu grubuna yatırım yaptılar. Genç, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da yarışan bir takım. Beşiktaş’ta 7-8 sene kulübe hizmet edecek oyuncular var. Bu da çok önemli bir yatırım. Herkesin zayıf karnı var. Herkesin artıları, eksileri var. Biz de bunların üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz. Bakalım pazar günü bizim karşımıza nasıl bir takım çıkacak? Biz de ona göre her türlü senaryoya hazırlanıyoruz.

Haberin Devamı