Futbol Abdurrahim Albayrak: Galatasaray'ı kimse yok sayamaz
Paylaş
Abdurrahim Albayrak: Galatasaray'ı kimse yok sayamaz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta oynanan ve 1-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Abdurrahim Albayrak'ın maç sonu yaptığı açıklamalar şöyle:

'GALATASARAY'I KİMSE YOK SAYAMAZ'

"Galatasaray'ı kimse yok sayamaz. Dün akşam gördünüz, 41 bin kişi dünya rekoru kırıyor. Yarın 40 bin kişi, 30 milyon olur. Camiaları germeyelim. Germek istemiyorum. Ne olur gelin camialar barışsınlar. Galatasaray'ı yok sayarak Kulüpler Birliği kararı almak Türk futbolunda yapılmış en büyük hatadır. Bize de bir kulüp böyle bir açıklama yapacağız dediği zaman hiçbir kulüp için böyle bir karara imza atmayız dedik."

'GÜZEL İNSANLARI BİRBİRİNE KIRDIRMAYALIM'

"Geçen akşam televizyona bağlanan kulüp başkanları, rızaları olmadan açıklamanın gerçekleştirildiğini açıklamıştır. Bu da gerçekten üzücüdür. Ortamı fazla germeyelim. Çok büyük camialar, bizler bugün varız yarın yokuz, iyi izler bırakıp gitmek istiyoruz. Güzel insanları birbirine kırdırmayalım. Güzel ülkemizde güzel işler yaparak iz bırakmak istiyoruz. Herkes aynı duyarlılıkta olursa ülke futboluna daha iyi hizmet ederiz."

Haberin Devamı