Magazin Abiye Kuzu'dan veda mesajı

Abiye Kuzu'dan veda mesajı

Paylaş
Abiye Kuzu'dan veda mesajı

Abiye Kuzu karakterini canlandırdığı “Türk Malı dizisinde 30. bölümde biten sözleşmesini yenilemek istemeyen Binnur Kaya, dün son kez seyirciyle buluştu

Bir veda mesajı yayınlayan Kaya, “Türk Malı dizisinden, bugün yayınlanacak olan 30.bölüm itibariyle, karşılıklı anlaşmayla ayrılmış bulunmaktayım. Beraber olduğumuz süre boyunca bizi izleyen herkese ve emeği geçenlere teşekkür ederim” açıklamasına yer verdi. Kaya dizide eşi Erman Kuzu’dan boşanarak seyirciye veda edecek.

Haberin Devamı

Kaya’nın yerine başka bir karakterle yeni oyuncu ekibe katılacak. Ancak bu oyuncunun henüz kim olduğu belli değil. Yapımcı Ali Gündoğdu bir süre diziyi Şafak Sezer’in tek başına götüreceğini söyledi.

Dizide Abiye Kuzu’nun annesi Berrin’i canlandıran Melek Baykal ise üç hafta önce dizi ekibinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi. Şafak Sezer’le arasının bozuk olduğu söylentilerini reddeden Baykal, “Set ekibiyle kimyamız tutmadı. Bu nedenle üç hafta önce kendi isteğimle diziden ayrıldım.

Şafak Sezer son derece saygılıydı, onunla ve yapım şirketiyle hiçbir sorunum olmadı ama setle anlaşamadık” diye konuştu.