Türkiye (Son Dakika) Ablasını döven eniştesini öldürdü

Ablasını döven eniştesini öldürdü

Paylaş
Ablasını döven eniştesini öldürdü

İstanbul Bağcılar'da bir genç, ağabeyini bıçakla yaralayan ve ablasına da şiddet uyguladığını iddia ettiği eniştesini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgiye göre, eşi Hamdin Oral’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Suphiye Oral polise giderek şikayetçi oldu. İki çocuğunu alarak bir akrabasının yanına giden eşinin evden ayrılmasından akrabalarını sorumlu tutan öfkeli koca, Cumartesi günü tartıştığı kayınbiraderi Celal Oral’ı bıçakla yaraladı. Ağabeyinin eniştesi tarafından bıçaklandığını öğrenen Cemal Oral ise olaya çok sinirlenerek eniştesini aramaya başladı.

Haberin Devamı

Telefonla konuştuğu eniştesinin Esenler Ebubekir Parkı’nda bulunduğunu öğrenen Cemal Oral, eniştesinin yanına gitti. İkilinin tartışması kavgaya dönüşünce Cemal Oral akrabası da olan eniştesini bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan enişte Hamdin Oral, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen enişte Oral kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eniştesini öldürerek kaçan Cemal Oral’ın bir akrabasının evinde saklandığını belirleyen Bağcılar Asayiş Büro ekipleri adrese operasyon düzenledi. Cinayet zanlısı Oral, pencereden kaçmak isterken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Eniştesinin ablasına şiddet uyguladığını ve ağabeyini de bıçakla yaraladığını söyleyen Cemal Oral emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilecek.

Haberin Devamı

Bulut MÜLHİM/DHA