Spor AC Milan arayı açıyor

AC Milan arayı açıyor

Paylaş
AC Milan arayı açıyor

Serie A'nın 27. haftasında, lider AC Milan takipçisi Juventus ile puan farkını 4'e çıkardı

Ligde dünkü maçların ardından ortaya çıkan sonuçta, puan tablosunun zirvesindeki AC Milan, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Kırmızı-siyahlı takım sahası San Siro’da, Lecce’yi 2-0’lık net bir skorla yenerken, şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Juventus’un, Genoa deplasmanında bu sezonki 14. beraberliğini almasıyla, puan farkını 4’e yükseltti.

Bu galibiyetle AC Milan puanını 57’ye çıkartırken, son 3 haftada 3 beraberlik alan Juventus ise 53 puanda kaldı. Geçen hafta oynanan başkent derbisinde ezeli rakibi AS Roma’yı yenerek, önemli bir galibiyet alan Lazio, bu çıkışını bu hafta Bologna karşısında sürdürmesini bekleyen taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Bologna’ya, sahasında 3-1 yenilen Lazio, ikinci sıradaki Juventus’un puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı değerlendirememiş oldu.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla sezon başındaki havasını yakalayan Napoli ise sahasında, 9 golün atıldığı müsabakada Sardunya adası temsilcisini farklı mağlup etti.

Napoli, Lazio’nun puansız geçtiği haftayı kazançlı kapatan takımlar arasında yer aldı. Son 7 maçından 3 puan çıkaramayan Inter ise galibiyet hasretine Chievo maçında son verdi. Mavi-siyahlı ekip, Chievo’yu deplasmanda 2-0’lık skorla geçerek, puanını 40 yaptı.

GOL KRALLIĞI

19 gol: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan)
18 gol: Antonio Di Natale (Udinese)
16 gol: Edinson Cavani (Napoli)

Haberin Devamı