Dr. Haydar Dümen Aceminin başına gelir
HABERİ PAYLAŞ

Aceminin başına gelir

Haberin Devamı

İlk cinsel deneyimini yaşayan erkeğin heyecanlı olması çok normal. Bu yüzden bazen başarısızlık olabilir. Buna kafayı takıp kendini perişan etmenin, cinsellikten soğumanın alemi yok. Önemli olan uygun ortamda ilişkiye girmek ve doğru kişiyi seçip mutluluğu bulmak

BÖYLE SORU YOK!


Aşk adamıyım

20 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Aşk adamı olduğum için cinselliği evleneceğim kızla yaşamak istiyorum. Evliliğe kadar ilişkiye girmememin bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, Hint fakirleri kendilerine göre, irade ve çile sınavına girerler. Manevi güçlerini test ederler. Onlardan biri tam 40 yıl oturmuş, hiç ayağa kalkmamış. Rekor da kırmış. 40 yıl sonra kutlama töreninde ayağa kalkmak isteyince kalkamamış, ayakları isyan etmiş. Ne kadar istese de ayak o defteri kapamış, adeta felç olmuş. Sen ise, neyi, nereye, kime saklıyorsun? Seninkisi özel imalat, tarihi eser mi? El değince eriyecek nane şekeri mi? Organı biri görüverirse nazar mı değecek ya da organ utancından başını mı eğecek? ‘Sakla samanı gelir zamanı’ derler. Unutma ki o saman değildir, saman bile çürür.


GÜNÜN SORULARI


Sürekli mastürbasyon yapıyorum

23 yaşındayım, sürekli mastürbasyon yapıyorum. Bu durum canımı sıkıyor. Ciddi düşündüğüm bir kız arkadaşım var. İleride bu durumun devam etmesinden korkuyorum. Ne dersiniz?

CEVAP Değerli okurum, yaşına göre şu anda bile bir bağımlılığın ya da alışkanlığın içindesin. 14 yaşında mastürbasyona başlamış olsan, 9 yıldır mastürbasyon yapıyorsun demektir. Bu tutkularından dolayı cinsel ilişki ya da evlilikte nice bahaneler uyduranları biliriz. Tıp bilimi insan ruhu ve anatomisiyle, jeoloji bilimi ise yeryüzünün katmanlarıyla ilgilenir. Bu konularda dışarıdan gazel okumak kolaydır. Biz hesaba bakalım. Ola ki 30 yaşında evleneceksin. Kesinlikle kadınına romantik, estetik olmayacak ve ona açılımın yollarını bulamayacaksın. Kısaca böyle gidersen iradeni, zevkini organa esir edeceksin. Biz gerçeğe bakalım, bunlardan da kendimize ders çıkaralım.

Gözüm erkeklere takılıyor

32 yaşında kadınım, 2 yıl önce eşimden ayrıldım. Hayatımda biri yok ama bütün erkeklere gözüm takılıyor, hepsiyle ilgili hayaller kuruyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, ‘Acıyı bal, derdi yar eyledim’ der gibi gönül bankanın duygu kasalarını yeterince dolduruyorsun. Tıpkı “Aman saki doldur doldur da ver” gibi hep hayal peşinde koşuyorsun. Platonik aşkla cinsel aşkı adeta birlikte yaşıyorsun, sanki aşk zengini gibisin. Bir hastam vardı, çok zengin olduğunun hezeyanları içindeydi. ‘Ne kadar zenginsin, yani bir araba paran var mı?” diye sorduğumda yüzüme küçümseyerek baktıktan sonra “Bütün bankalar benim ey gafil” demişti. Demişti ama o hayali bankalar için tek bir mudisi yok. Seninki Varyemez Amca gibi. Gel el ele verelim, sana bir Sudi bulalım, iyi hesap yapalım, nikahını kıyalım, hep beraber keyfimize bakalım.

* * * *

Zevk almıyorum

14 yaşındayım ve penisim 9 santim. 15 santim olması için ne yapmalıyım? Mastürbasyon yaparken hiç zevk almıyorum. Nedeni nedir?

CEVAP Sevgili yavrum, 18-20 yaşına kadar büyür. Ona sen değil, doğa karar verir. Ama senin dediğin de olur, hiç üzülme. Kilo da alma.

Neden boşalamıyorum?

21 yaşındayım, zayıfım. Haftada 3-4 kez mastürbasyona yapıyorum. Hiçbir sorun yok ama 2-3 kez kadınlarla ilişkiye girdim. Heyecandan mı yoksa kendimi sıkmaktan mı? Bir türlü boşalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum 1) Mastürbasyona şartlandın. 2) Heyecan ve utangaçlık. 3) Duygusal yapın. Bütün bunları aşman için antrenmanlara ve deneyime ihtiyacın var. Ama hiçbir hastalığın yok. Kafaya takma, acele de etme çok da geç kalma. Ancak ortamın çok rahat olmalı.

Dayanamıyorum


17 yaşındayım. Penisim 14 santim. Ne zaman güzel bir kız görsem mastürbasyon yapmak istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Gençlik sendromu. Biraz irade zaafı, biraz takıntı hepsi bu. Biraz daha cinsel organın büyüyebilir. Büyümese de zaten normal.

Başarısız oldum


19 yaşındayım. 1 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım ama başarısız oldum. Sertleşme olmadı. Yeniden başarısız olmaktan korkuyorum. Kadınlara karşı ilgim azalmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, ilk deneme yaptığın ortamın iyi değildi ve sen heyecanlıydın. Sonuç böyle olur. Aynı koşullarda yine denesen yine başarısız olacaksın. Sakın kendine olumsuzluk telkin etme. Uygun bir ortamda, uygun zaman diliminde sen de arkadaşların gibi azgın bir boğaya döneceksin, kuşkun olmasın.

Olgun kadınları düşünüyorum

15 yaşındayım. Günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bir de ben mastürbasyon yaparken olgun kadınları düşünüyorum. Neden?

CEVAP Sevgili yavrum, her şeyin nedeni çocuk olman. Kendine yol arıyorsun. Yol haritan kayıp. Mastürbasyonu azalt. Olgun kadınları kafandan at. Birazcık annenin dizinde yat.

İstek var ama hareket yok


28 yaşındayım. Hiçbir sorunum yoktu ama birkaç aydır cinsel isteğim olmasına rağmen ereksiyon olamıyorum. İstekliyim ama hareket yok. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Bekleyeceksin. Ortam, zaman her şey düzelecek. Çünkü o sistem kolay bozulmaz.

Sevgilimin elini tutunca boşalıyorum

20 yaşındayım. Sevgilimin elini tutunca boşalıyorum. Üroloğa gittim ama verdiği ilacın faydası olmadı. Tuvaletteyken de yanma oluyor. Benim sorunum ne?

CEVAP Değerli yavrum, evli değilsen sürekli bir partnerin yoksa bu tedaviden olumlu sonuç alman zorlaşıyor. Bu yüzden biraz daha bekle. Hiç telaş etme, cinselliğe ve partnerine alışmaya çalış. Zamanı gelince tedavi olacaksın.

Acaba kızlığı bozuldu mu?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Çok kan geldi. O günden sonra 3-4 gün ara ara kan gelmiş. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır?

CEVAP Değerli okurum, yüzde 99,9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka bir birleşmede yeniden kanayabilir.

Gebe kalmaması için ne yapalım?

23 yaşındayım. Sözlümle 5 gün önce ilişkiye girdik. Boşalırken geri çekildim ama bana 1-2 damla vajinasına kaçtı gibi geldi. Ama emin değilim. ikimiz de çok korkuyoruz, hamile kalmaması için ne yapabiliriz?

CEVAP Değerli okurum, hamile kalmışsa kalmıştır. Kalmamışsa kalmamıştır. 15 gün kadar Bekleyeceksiniz. Gerekirse test yaptıracaksınız. Sanırım kalmamıştır. En azından bu oran yüzde 95’tir.

Kız arkadaşım benden kaçıyor

26 yaşındayım, erken boşalma sorunum var. Kız arkadaşım durumdan çok şikayetçi, benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, erken boşalmayı geç boşalmaya transfer edeceksin. Yani şartlanmanı değiştireceksin. Bu da genellikle evlilik koşullarında gerçekleşiyor. Tedavisi o zaman daha sağlam oluyor.

Spermleri bitirir mi?

17 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi? Yoksa sürekli sperm üretilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, sperm sürekli üretilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği korumak zordur. Ruhun güzelliğini
sürdürmek ise daha da zordur. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder