Türkiye (Son Dakika) Acun Ilıcalı: Bakan Soylu ile konuşmamız yanlış anlaşıldı

Acun Ilıcalı: Bakan Soylu ile konuşmamız yanlış anlaşıldı

Paylaş
Acun Ilıcalı: Bakan Soylu ile konuşmamız yanlış anlaşıldı

Elazığ'daki meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için yardım kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Elazığ'daki depremzedeler için yardım gecesi düzenleyen ve 73 milyon TL bağış toplayan Acun Ilıcalı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuşmalarının yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Elazığ'da 24 Ocak Cuma akşamı yaşanan 6.8'lik depremin ardından kanalı TV8'de yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, 73 milyon TL bağış topladı. Yayına bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da depremzedeler için 20 bin TL bağışta bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Soylu, "Kampanyadan sadece ben değil, sayın Cumhurbaşkanımız da memnun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Soylu'nun bağışının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Ilıcalı, telefon bağlantısının ardından İçişleri Bakanı'ndan bir ricada bulunarak, "Sizden de bir ricam var. Bu akşamki kampanyadaki önemli miktarı, ki sizin bazı şeyleri yapacağınızdan asla bir şüphem yok ama, depremzedelerin şartlarının daha iyi olması için kullanılmasını rica ediyoruz" dedi.