Eskişehir Adalar Gençlik Merkezi'nden 'Bir fidan bin yaşam' etkinliği

Adalar Gençlik Merkezi'nden 'Bir fidan bin yaşam' etkinliği

Paylaş
Adalar Gençlik Merkezi'nden 'Bir fidan bin yaşam' etkinliği

Adalar Gençlik Merkezi'nden 'Bir fidan bin yaşam' etkinliği

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Adalar Gençlik Merkezi, Sultandere Demokrasi Ormanı'nda Bir Fidan Bin Yaşam fidan dikim etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt gençlerle birlikte fidan dikti.
Odunpazarı Belediyesi Adalar Gençlik Merkezi, Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ve Osmangazi Üniversitesi Gençlik Atölyesi Topluluğu ile birlikte Bir Fidan Bin Yaşam fidan dikim etkinliği düzenledi. Sultandere Demokrasi Ormanı'nda gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 300 üniversite öğrencisi yer aldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da katıldığı fidan dikme etkinliğinde Sultandere Demokrasi Ormanına bin adet fidan dikildi.
ODUNPAZRI'NDA 490 BİN MERTE KARE ALANI AĞAÇLANDIRDIK
Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nin 2014 yılından bugüne kadar 490 bin metrekare alanı ağaçlandırdığınI belirterek, “10 yıl sonra şehrin ortasında, konutların ve iş yerlerinin arasında bu ormanları gölgesinde olacağız. Şu anda hazırlanan bu alan 85 bin metrekarelik'lik bir alan. Bu alanın bir kısmına bin ağaç dikeceğiz. Geleceğe bu noktada büyük bir atılım yapacağız. Ellerinize, düşüncelerinize sağlık" dedi.

Haberin Devamı