Merkez Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yüzme kursu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yüzme kursu

Paylaş
Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yüzme kursu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yüzme kursu

ADANA, (DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi tarafından beş ayrı noktada açılan yüzme kurslarında, 6-15 yaş arası çocuk ve gençler yüzme eğitimi alacak.
Yaz aylarında meydana gelen boğulma vakalarını azaltmak, çocukları ve gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla açılan yüzme kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca belediyeye ait havuzlarda düzenlenen ve uzman eğitmenler tarafından verilen yüzme kurslarında, katılımcılara ihtiyacı olan, bone, mayo ve şort ücretsiz olarak veriliyor.
‘AİLELER MUTLUYSA BİZ DE MUTLUYUZ’
Yüzme eğitimi alan çocukları ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çocukların sulama kanalları yerine, güvenli havuzlarda yüzmesini sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Başkan Karalar, “Çocuklarımız burada güvenli ortamlarda, hocalar eşliğinde yüzme öğreniyor ve serinliyor. Çocuklar mutlu, anneler mutlu ve dolayısıyla biz de mutluyuz. Bu yıl Adana Büyükşehir Belediyesi olarak 2 bin çocuk ve gencimize yüzme öğretmeyi planlıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı