Türkiye (Son Dakika) Adana'da 4 kişinin olduğu otomobil baraja uçtu

Adana'da 4 kişinin olduğu otomobil baraja uçtu

Paylaş
Adana'da 4 kişinin olduğu otomobil baraja uçtu

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde gölete devrilen otomobilin bulunmasına yönelik arama çalışmalarında araca ulaşıldı. Dalgıçlar otomobilin içinde cesetler olduğunu tespit etti

Yerdibi Köyü Gökkaya Barajı kıyısında balık tutan vatandaşlar, jandarmaya bir otomobilin göle devrildiği ihbarında bulundu.

İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, durumu Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ve AFAD ekiplerine de bildirdi.

Olay yerine sevk edilen ekipler otomobili bulmak için arama çalışması başlattı.


İÇERİSİNDE 4 KİŞİNİN OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUZ


Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerine gelen ihbarın ardından çalışma başlatıldığını söyledi.

Dalgıç polislerin de olay yerinde olduğunu aktaran Demirtaş, "İçerisinde 4 kişinin olduğunu tahmin ettiğimiz otomobili göletten çıkarmak için çalışma yürütülüyor. Şu anda aracın bulunması ve göletten çıkarılması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bir an önce otomobile ulaşmak istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor." ifadesini kullandı.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de kaza ihbarı aldıklarını ve ekipleri bölgeye sevk ettiklerini belirtti.

ARACA ULAŞILDI


Adana'nın Saimbeyli ilçesinde baraj göletine düşen otomobile ulaşıldı. Bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına katılan 3 dalgıç, yaklaşık 30 metre derinlikte balçığa saplanan otomobilin içinde cesetler olduğunu tespit etti. Ancak, otomobilin derinde olması nedeniyle Adana kent merkezinden büyük vinç istendiği öğrenildi. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.






Haberin Devamı