Türkiye (Son Dakika) Adana’da evin damındaki patlamanın nedeni ortaya çıktı

Adana’da evin damındaki patlamanın nedeni ortaya çıktı

Paylaş
Adana’da evin damındaki patlamanın nedeni ortaya çıktı

Adana’da bir evin damında meydana gelen patlamaya balık avlamak için yapılan iki boru tipi bombadan birinin neden olduğu öğrenildi

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde 3 katlı bir evin damında dün meydana gelen patlamanın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

BORU TİPİ BOMBA NEDEN OLMUŞ


Çalışma sonucunda patlamaya potasyum ve kükürt ile yapılan bir boru tipi bombanın neden olduğu, diğer boru tipi bombanın ise patlamadığı belirlendi.


BALIK AVLAMAK İÇİN HAZIRLAMIŞLAR


Polisin, patlamada yaralanan H.H.T., V.T. ve İ.C. ile yaptığı görüşmede şahısların balık avlamak için bomba hazırladıklarını, bir bombayı yaptıklarını diğer bombayı yaparken ise patlamanın olduğunu, terör amaçlarının olmadığını söyledikleri öğrenildi.


Adana'da evde patlama! Yaralılar var


TERÖR BAĞLANTISI YOK


Terör ekipleri de yaptıkları araştırmada olayın terör bağlantısı bulunmadığını belirleyerek hastaneden taburcu edilen H.H.T. ve İ.C.’yi polis merkezine teslim etti. Kolu kopan V.T.’nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Şahısların bombayı define aramak için de yapmış olabilecekleri değerlendiriliyor.

Haberin Devamı