Eğitim - Kariyer Adana'da İletişim Günleri'ne yoğun ilgi

Adana'da İletişim Günleri'ne yoğun ilgi

Paylaş
Adana'da İletişim Günleri'ne yoğun ilgi

ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği İletişim Günleri etkinliklerinin 7’ncisini yoğun ilgi gördü

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılan ve çok sayıda davetlinin katıldığı İletişim Günleri kapsamında Yazar/Sunucu Deray Yurdakul moderatörlüğünde panel düzenlendi.

Panele Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hayati Koca’nın yanı sıra çok sayıda davetli de katılım gösterdi. Panelde Deray Yurdakul 'Kendini Tanıma ve Farkındalık', Radyo Programcısı Arzu Yüksel 'Kutudaki Ses’, Kariyer Gelişim Uzmanı Gamze Özyedek 'İş Hayatında ve Mülakatlarda Etkili İletişim’, Yönetmen Nuri Cihan Özdoğan 'Kısa Film Uzun Etki’ ve TV Programcısı Zafer Geyik ise ’Yerel Basında Televizyonculuk’ konularında konuşmalar yaptı.


3 SAAT SÜRDÜ


Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel sonrası yapılan soru-cevap kısmında ise panelistler gelen soruları cevaplandırdı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlik, ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen haber, fotoğraf, senaryo ve kısa film yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Etkinlik öğrencilerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)

Haberin Devamı