Türkiye (Son Dakika) Adana'da ilginç gasp! Sevgilisinin sosyal medya hesabını kullandı

Adana'da ilginç gasp! Sevgilisinin sosyal medya hesabını kullandı

Paylaş
Adana'da ilginç gasp! Sevgilisinin sosyal medya hesabını kullandı

Adana’da 35 yaşındaki Mustafa A., sevgilisinin sosyal medya hesabı üzerinden bağlantı kurduğu ve önceden 6 bin 500 lira borç verdiği 47 yaşındaki Ali L.’yi ilişki kurma bahanesiyle çağırıp gasp etti

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa A., 2 yıl önce 6 bin 500 lira borç verdiği Ali L.’ye bir daha ulaşamadı.

Parasını alamayan Mustafa A., bunun üzerine kız arkadaşı Şeyma Ö.’nün sosyal medya hesabından Ali L.’yi bulup arkadaşlık isteği gönderdi.


SEVGİLİSİNİN HESABI ÜZERİNDEN KONUŞTU


Ali L.’nin isteği kabul etmesi üzerine Mustafa A., kendisini Şeyma Ö. gibi göstererek buluşma talep etti. Teklifi kabul eden Ali L., verilen adrese gelince, Mustafa A., kardeşi 29 yaşındaki İsa A., kuzenleri 21 yaşındaki Abdullah A. ve arkadaşları 20 yaşındaki Mustafa T. ile karşılaştı.



ZORLA SENET İMZALATTILAR


Bir eve götürdükleri Ali L.’yi dövüp zorla senet imzalatan 4 kişi, 500 lira parası ve motosikletini de alıp serbest bıraktı. Olayın ardından Ali L. polise giderek şikayetçi oldu. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Mustafa A., sevgilisi Şeyma Ö., İsa A., Abdullah A. ve Mustafa T.’yi gözaltına aldı. Sorguların da suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Haberin Devamı